Gordeja, splošna gradbena dela

Cena:
Verd, Verd, Vrhnika
23 marec 2016 - 23 marec 2017
Kategorije
Ugodnost

Glavna dejavnost podjetja Gordeja d.o.o. so najrazličnejša splošna gradbena dela, med katera sodijo tako gradbena kot betonska dela, fasaderstvo, krovska dela, izkopi, zunanja ureditev, kleparska in keramičarska dela ter drugo.

V primeru, da del ne uspemo izvesti sami, si pomagamo s podizvajalci, ki so strokovnjaki na svojem področju (prevozi, izkopi, kleparstvo...).

 

Gordeja d.o.o smo mlado, hitro rastoče gradbeno podjetje, kateremu glavni cilje dela je zadovoljna stranka. Trenutno je v podjetju zaposlenih 14 ljudi in vam nudimo celovite rešitve na področju gradbeništva. Obiskovanje seminarjev in sejmov daje našemu kolektivu teoretično znanje, ki je potrebno

Zagotavljamo vam kvalitetno gradbeno izvedbo v navedenih dogovorjenih časovnih rokih za v ponudbi ali pogodbi določenih finančnih zneskih.

Ponujamo kvalitetno izvedbo in natančnost pa naj gre za novogradnjo ali pa za obnovo, adaptacijo, katero dosegamo z ustreznim ekipnim delom med našim delom, arhitektom in nadzorom.

 

Vsako gradnjo, adaptacijo stanovanjske hiše ali drugih gradbenih faz,zaradi različnih vzrokov, spremljajo tudi nepredvidene situacije, ki jih je potrebno večkrat reševati takoj in učinkovito. Za sprejemanje pravih in učinkovitih rešitev po naših izkušnjah ni dovolj samo strokovno, teoretično znanje temveč tudi izkušnje iz preteklih izvedb.

Navodila za pot
23 marec 2016 23 marec 2017

Komentarji

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si