Edinstven izdelek za hujšanje! Zelena kava Svelte v kapsuli od Bloomsa.

Cena: 30.00 EUR
Posebna cena: 10.00 EUR
Popust: 66.7%
Spodnji kraj, Prevalje, Ravne na Koroškem
27 junij 2016 - 1 julij 2017
Kategorije
Ugodnost
O podjetju
Algena, Alenka Janet s.p.
Spodnji kraj 15, Prevalje 2391, Slovenija
041 790 404
Kontakt

Edinstven izdelek za hujšanje! Zelena kava Svelte v kapsuli od Bloomsa. Akcija je sedaj zanimiva, saj smo izdelek znižali, prej 30€ sedaj samo 10€, brezplačna je tudi poštnina.

Akcija velja samo še ta teden!

http://www.dodajprehrani.si/index.php/svelte.html

 

Izdelki Blooms so iz Avstralije, katere odraža visoka kvaliteta in so v svetu prehranskih dopolnil na prvem mestu. Podjetje Blooms je ponosni lastnik licence za proizvodnjo prehranskih dopolnil. Licenca je od avstralskih oblasti za zdravje.

Kot ekskluzivni uvoznik, imamo možnost, da izdelke na trgu ponudimo z visoko kvaliteto (večja koncentracija, večje pakiranje in zelo dostopno ceno). Izdelki so pred drugimi v veliki prednosti, ker ni posrednikov.

Zaradi večje koncentracije potrošniku izdelek ponudi hiter rezultat.

Izdelki Blooms ne vsebujejo glutena, škroba, konzervansov, mlečnih derivatov in barvil. Prav tako ne vsebujejo težkih kovin, pesticidov in živega srebra.

Bloomsove izdelke najdete v lekarnah, specializiranih prodajalnah, Sanolaborju, www.lekarnar.com in www.dodajprehrani.si.

Navodila za pot
27 junij 2016 1 julij 2017

Komentarji

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si