100€ popusta na montažo ograj pri Kovaštvu Bruno Kalčič

Cena:
Blejska Dobrava, Blejska Dobrava, Jesenice
27 september 2016 - 27 september 2017
Kategorije
Ugodnost
O podjetju
Kovaštvo Bruno Kalčič
Blejska Dobrava 62, Blejska Dobrava 4273, Slovenija
040 488 488
Kontakt

100€ popusta na montažo ograj pri Kovaštvu Bruno Kalčič

 

Predstavljamo vam Kovaštvo Bruno Kalčič, kjer na tradicionalen način nastajajo kovani izdelki z dušo. Strmijo za najboljšim, hočejo biti najboljši in so prepričani da tudi so med najboljšimi.

Z veliko mero entuziazma, veselja, ročnih spretnosti in ponosa jim uspeva, da brez novodobnih naprav in strojev po konkurenčnih cenah kujejo kvalitetna vrtna in dvoriščna vrata, vrtne, balkonske, dvoriščne in stopniščne ograje, paviljone, okenske mreže, kovano pohištvo, nagrobne spomenike in križe, skulpture, … .

Vse sestavne elemente za naše izdelke kujejo sami, in kar je zelo pomembno, jih tudi kovaško sestavijo (kovičenje, spajanje z vezicami). Izdelki, kateri so namenjeni zunanji uporabi, so vroče pocinkani in mokro pobarvani s posebno barvo za pocinkano železo. Taka površinska zaščita strankam zagotavlja več desetletno zadovoljstvo brez vzdrževanja.

Po lastnih idejah, včasih pa tudi s pomočjo arhitektov in oblikovalcev so realizirali že veliko zahtevnih projektov, zato jim izkušenj ne manjka. Na Blejski Dobravi 123 si lahko ogledate veliko razstavnih eksponatov, med 07 in 15 uro pa tudi delo v kovačnici.

 

Izdelki

  • Vrtna, dvoriščna vrata in ograje,
  • Stopniščne ograje,
  • Balkonske ograje,
  • Okenske mreže,
  • Kovano pohištvo,
  • Paviljoni in nadstreški,
  • Nagrobni križi in spomeniki,
  • Kovana darila za različne priložnosti.

 

Akcija

Kovaštvo Bruno Kalčič vam ob montaži ograj, izdelanih v njihovem podjetju, nudi 100€ popusta!

Navodila za pot
27 september 2016 27 september 2017

Komentarji

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si