Oddaja apartmajev Ana Čož s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3401/turisticnakmetijacoz23-1472647592.jpg
Oddaja apartmajev Ana Čož s.p.
Oddaja apartmajev Ana Čož s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3401/turisticnakmetijacoz23-1472647592.jpg 0 05 0

Povprečno od 318 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Ana Čož (+)

Leskovec 23, Leskovec 1294, Slovenija

031 296 243
ana.coz09@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Gotovo vas kdaj zamika preživeti dopust v hribovski vasici stran od skrbi in z možnostjo številnih aktivnosti v vseh letnih časih! V Višnji Gori, točneje v hribovski vasici v Leskovcu, vam ravno ob takih priložnostih, ko si zaželite narave, nudimo možnost najema počitniške hiše Čož. Nahaja se 5 km od avtoceste na nadmorski višini 700m, dostop pa je mogoč po asfaltni cesti skozi gozd.

 

Piknik prostor

Za oddih v naravi stran od hrupa in prehitrega življenjskega ritma oddajamo piknik prostor, ki je primeren tudi za deževne dni, saj se boste lahko poveselili na pokritem prostoru, ki sprejme družbe do približno 100 ljudi, ob sončnem vremenu pa lahko odvečno energijo porabljate še na asfaltiranem košarkarskem igrišču, travnatem nogometnem igrišču, na voljo pa je tudi ročni nogomet. Če želite preživeti popolnoma brezskrben dan, lahko za organizacijo vašega piknika poskrbimo mi.

 

Peka peciva

Nudimo vam pestro izbiro domačih tort, piškotov, peciva in potic raznih oblik in okusov, po naročilu, za vse priložnosti.

Možnost dostave na želeno mesto.

Za zaključene družbe dostava brezplačna.

 

Wellnes ponudba

Za vas smo pripravili še več ugodja, zato vam v počitniški hiši nudimo tudi masažno kad – jacuzzi, finsko in IR savno. Za še večje razvajanje dvoje smo pripravili wellnes paket romantika, kjer se v 3-urnem razvajanju prepuščate masažnim mehurčkom in uživate ob soju svečk, šampanjcu ter sadju.
Medtem vam je na razpolago uporaba celotne počitniške hiše.

 

Možnost nakupa darilnega bona

Svojim prijateljem ali družinskim članom lahko ob rojstnih dnevih, obletnicah in drugih priložnostih podarite darilni bon za počitnice ali sprostitev v wellness apartmaju na kmetiji Čož.


Najdete jih tudi na:
www.airbnb.com


Vir

  • Davčna številka:
  • 94336466
  • Ime podjetja:
  • Prevozi, trgovina Ana Čož s.p.
  • Občina:
  • Ivančna Gorica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si