Obris Šport d.o.o., športne dejavnosti

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1201/Untitled-1543509111.jpg
Obris Šport d.o.o., športne dejavnosti
Obris Šport d.o.o., športne dejavnosti https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1201/Untitled-1543509111.jpg 5 05 1

Povprečno od 209 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Rok Svetina (+)

Blejska Dobrava 113, Blejska Dobrava 4273, Slovenija

031 222 921
obrisi14@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Želja po gibanju, užitki, ki nam jih nudi naša čudovita narava, ki nas obdaja, uživanje v športnih aktivnostih, ki so del našega vsakdana in pa znanje in izkušnje na področju zimskih športov in planinarjenja, nas je pripeljala do tega, da ustanovimo Obris. Obris združuje vse to, kar je zgoraj našteto. Z nami boste lahko smučali, hodili v hribe, testirali športno opremo in jo seveda tudi kvalitetno uredili, kar vam bo v zimski sezoni zagotavljal naš smučarski servis. Še posebej smo specializirani na področju turne smuke, kjer vam želimo zagotoviti najboljšo opremo in servis za vaše smuči in vezi.

 

Servis koles

Zimska sezona se bliža koncu in v podjetju Obris vam z veseljem naznanjamo, da bomo v letošnji sezoni dodali novost v poletni sezoni -Servis koles.  Podjetje ima na tem področju že lepo dobo izkušenj z servisiranjem koles, kar bomo v letošnji sezoni še nadgradili in dodali izkušene sodelavce, kateri imajo ogromno znanja na področju servisa koles vseh vrst in tipov.

Ker servis Obris deluje večinoma mobilno, gremo tudi na tem področju v to smer, kar je največja posebnost , ki jo servis ima. Tukaj  gremo še korak dalje v smeri mobilnosti in bomo v primerjavi z zimsko sezono, lahko skoraj 100 procentno neodvisni od delavniških prostorov, kar pomeni, da vam našo storitev lahko opravimo kar pri vas doma oziroma v vašem podjetju. Enostavno nas pokličete in dobite servis koles pri vas doma , na vašem dvorišču ali garaži. Cene servisa so konkurenčne, obisk na domu na območju Lesc, Radovljice, Bleda in Jesenic pa je brezplačen. Izven teh naselij, se obračunajo sorazmerni potni stroški.  Zaenkrat bo servis deloval v popoldanskem času ali izjemoma po dogovoru tudi dopoldan.  Rezervne dele imamo v večini na zalogi in se menjajo takoj, razen, če gre za večja popravila, ki se ne dajo takoj  uredit, traja kak dan več.

 

Cenik

 

Servis smuči

Nudimo vam servis smuči servisiranje snežnih desk, smuči za alpsko in turno smuko vseh znamk.

Smo ekipa,ki ima za seboj ogromno izkušenj na področju servisiranja in montiranja vseh tipov vezi in smuči, ki smo si jih nabrali z 20 letnim delom v podjetju Elan, kateremu gre zahvala za vse znanje in izkušnje. To je naše zagotovilo, da smo res strokovnjaki na tem področju.

Naš servis vam nudi tudi novost in to je prvi mobilni servis v sloveniji, kar pomeni da smuči pripravljamo na samem smučišču in vam jih uredimo takoj ko nam jih na delovno mesto dostavite.  V sezoni 15/16 je novost sprejemno mesto prevzema in oddaje smuči. Ta se nahaja v Lescah, v Kolesarskem Centru, nad želežniško postajo.

 

Priporočilo:

 • Kompletni servis smuči  po 4 do 5 dneh smučanja
 • Mazanje smuči po dveh smučarskih dneh
 • Pravilno shranjevanje smuči - po smučanju moramo smuči  postaviti v ogrevan prostor

 

Cenik

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 64793702
 • Ime podjetja:
 • OBRIS ŠPORT, športne dejavnosti, d.o.o.
 • Občina:
 • Blejska Dobrava

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Hitro in ugodno, predvsem pa kvalitetno narejeno. Priporočam!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si