Nuvision d.o.o., prodaja in montaža IR panelov

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3392/nuvisiondooprodajainmontazairpanelov4-1472626962.png
Nuvision d.o.o., prodaja in montaža IR panelov
Nuvision d.o.o., prodaja in montaža IR panelov https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3392/nuvisiondooprodajainmontazairpanelov4-1472626962.png 0 05 0

Povprečno od 206 ocen

Vaša ocena

Cerov Log 16, Cerov Log 8310, Slovenija

041 886 484
info@nuvision.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Nuvision d.o.o.., je prisotno na trgu od leta 2008 in smo vodilno podjetje, ki se ukvarja z prodajo in montažo IR panelov blagovne znamke VITALHEIZUNG iz Avstrije katerega smo generalni zastopnik za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, Turčijo, Ukrajino in ostale države bivše Jugoslavije. Paneli Vitalheizung imajo vse potrebne EUcertifikate za uporabo in so proizvedeni v Avstriji. Vitalheizung paneli so prisotni več kot 22 let v Avstriji in v 56 državah po svetu.

Ker želimo strankam ponuditi najboljši sistem ogrevanja, smo se odločili da zastopamo podjetje iz Avstrije, ki ima največ izkušenj na področju infra ogrevanja. Produkti so evropskega porekla z potrebnimi certifikati, vsi paneli so na zalogi, na voljo v tednu dni in imajo garancijo 7 let. Naša vizija je, da lahko našim strankam ponudimo proizvod, ki ne okrnja naravo in hrati lahko prispevamo k čistejšem okolju in prav tako lahko izrabljamo obnovljive vire, ki zagotavljajo lepšo prihodnost nas in tudi prihodnost našega največjega bogastva, naših otrok.

 

IR ogrevanje

Drugačna dimenzija ogrevanja

Že leta 1800 je Willam Herschel dokazal, da je toplo valovno sevanje dolgo valovno sevanje, katero prihaja od sonca. Oddaja ga vsako toplotno telo in je sposobno ogreti gmoto v svojem okolju. Običajno topla voda, plin ali električni radiatorji, oddajajo svojo toploto pretežno preko konvencijske površine in tako oddajajo toplo energijo s pomočjo nosilca toplote (okoljskega zraka) v prostor. Ampak odločilen je delež toplotnega sevanja za občutek prijetne prostorske klime. Na tem fizikalnem načinu, s pomočjo visokega deleža toplotnih valov temelji na principu krušnih peči.

Sprednja grelna stran panela oddaja v prostor infrardečo toploto v valovni dolžini od 7-do 14um. Tako obliko toplote človek sprejme vsakodnevno ko je na soncu in je za človekovo počutje ter zdravje zelo pomembno.
Infra rdeča toplota blagodejno vpliva na človekovo počutje enako kot če bi stali na soncu, prav tako pa pri starejših ljudeh ,novorojenčkih,otrocih, predvsem pri ljudeh, ki imajo razne bolezni pa lajša bolečine ter omogoča hitrejše okrevanje.

 

Zdravilni učinki

Infra rdeče žarke na zemljo pošilja sonce na valovni dolžini od 7-14 mikronov in je za človekovo počutje zelo pomembno in koristno. Prav tako pa na enak način oddajajo naši paneli infra rdečo toploto in sicer od 7-14 mikronov, kar prav tako vpliva pozitivno na zdravje in počutje človeka vendar pri tem sistemu ogrevanja ne proizvaja škodljivih UV žarčenj, zato so ti sistemi za ogrevanje zelo varni in koristni za samo zdravje in počutje človeka.
Ogrevanje z našimi panelnimi sistemi je najbolj zdrav način ogrevanja, saj infra žarki prodrejo do 4cm v človeško telo in na ta način pomagajo pri raznih obolenjih ter pospešuje hitrejše okrevanje.

Infra žarki niso škodljivi saj jih človek vsakodnevno sprejema od sonca zato pozitivno vplivajo na zdravje. Če za primer vzamemo,da pozimi pri minus dvajset stopinj stojite na snegu v senci in vas zebe in ko stopite korak stran na sonce vas prijetno ogreje sonce. V tem primeru vas ni ogrel zrak iz okolice ampak infra rdeči žarki.

 

Infra rdeči žarki pozitivno vplivajo na človeški organizem, in sicer:

 • pomaga pri prehladu,
 • zmanjšuje bolečine v mišicah,
 • pomaga pri prehladu,
 • omogoča hitrejše celjenje ran , uporabljajo ga tudi vrhunski športniki,
 • pospešuje krvni obtok, in vpliva na pravilno delovanje srca in ožilja,
 • krepi srce in ožilje,
 • krepi imunski sistem,
 • lajša razne bolečine in pomaga pri različnih boleznih,
 • pomaga pri odpravi stresa in utrujenosti.

 

Prednosti ogrevanja z IR paneli

Zakaj je dobro imeti najboljši sistem ogrevanja?

Različni viri ogrevanja kot sta plin in kurilno olje so že v tem trenutku predragi za investicijo prav tko pa je strošek ogrevanja zelo velik. Največja prednost našega IR panelnega ogrevanja je, da lahko z enkratno investicijo pridobite najbolj zdrav in varčen način ogrevanja, doživljensko zastonj. Kar pomeni, da z nakupom IR panelov in sončnih celic,ki proizvajajo elektriko si lahko zagotovite zastonj ogrevanje. Naša prednost je, da vam kompletni sistem uredimo na ključ in to za relativno malo denarja! Z nkaupom sončne elektrarne se lahko po končani amortizaciji ogrevate brezplačno !!!
Različni viri ogrevanja kot sta plin in kurilno olje so že v tem trenutku predragi za investicijo prav tko pa je strošek ogrevanja zelo velik.

 

Prodajni program

IR ogrevanje

 

Klimatske naprave Inventor WiFi

 

Talno ogrevanje na elektriko

 

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 92778151
 • Ime podjetja:
 • NUVISION, trgovina in storitve, d.o.o.
 • Občina:
 • Šentjernej
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si