Nuvision d.o.o., prodaja in montaža IR panelov

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3392/nuvisiondooprodajainmontazairpanelov4-1472626962.png
Nuvision d.o.o., prodaja in montaža IR panelov
Nuvision d.o.o., prodaja in montaža IR panelov https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3392/nuvisiondooprodajainmontazairpanelov4-1472626962.png 0 05 0

Povprečno od 206 ocen

Vaša ocena

Cerov Log 16, Šentjernej 8310, Slovenija

041 886 484
info@nuvision.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Nuvision d.o.o. je prisotno na trgu od leta 2008 in smo vodilno podjetje na področju prodaje in montaže IR panelov blagovne znamke VITALHEIZUNG iz Avstrije. Smo generalni zastopnik za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, Turčijo, Ukrajino in ostale države bivše Jugoslavije. Paneli Vitalheizung imajo vse potrebne EU certifikate za uporabo in so proizvedeni v Avstriji. Ti paneli so prisotni v 56 državah po svetu, v Avstriji pa že več kot 22 let.

Strankam želimo ponuditi najboljši sistem ogrevanja, smo se odločili zastopati podjetje iz Avstrije, ki ima največ izkušenj na področju infra ogrevanja. Njihovi proizvodi so evropskega porekla s potrebnimi certifikati. Vsi paneli so na zalogi,  dobavni rok je teden dni, garancija pa 7 let. Naša vizija je, da lahko našim strankam ponudimo proizvod, ki ne škoduje naravi in hkrati prispeva k čistejšem okolju. Uporabljamo obnovljive vire, ki zagotavljajo lepšo prihodnost nas in tudi prihodnost nas in naših otrok.

 

IR ogrevanje

Drugačna dimenzija ogrevanja

Že leta 1800 je Willam Herschel dokazal, da je toplo valovno sevanje dolgo valovno sevanje, ki prihaja od sonca. Oddaja ga vsako toplotno telo in je sposobno ogreti gmoto v svojem okolju. Običajno topla voda, plin ali električni radiatorji oddajajo svojo toploto pretežno preko konvencijske površine in tako oddajajo toplo energijo s pomočjo nosilca toplote (okoljskega zraka) v prostor. Ampak odločilen je delež toplotnega sevanja za občutek prijetne prostorske klime. Na tem fizikalnem načinu s pomočjo visokega deleža toplotnih valov temelji na principu krušnih peči.

Sprednja grelna stran panela oddaja v prostor infrardečo toploto v valovni dolžini od 7-do 14um. Tako obliko toplote človek sprejme vsakodnevno, ko je na soncu in je za človekovo počutje ter zdravje zelo pomembno.
Infra rdeča toplota blagodejno vpliva na človekovo počutje, enako kot če bi stali na soncu, prav tako pa pri starejših ljudeh ,novorojenčkih,otrocih, predvsem pri ljudeh, ki imajo razne bolezni, pa lajša bolečine ter omogoča hitrejše okrevanje.

 

Zdravilni učinki

Infra rdeče žarke na zemljo pošilja sonce na valovni dolžini od 7-14 mikronov in je za človekovo počutje zelo pomembno in koristno. Prav tako pa na enak način oddajajo naši paneli infra rdečo toploto in sicer od 7-14 mikronov, kar prav tako vpliva pozitivno na zdravje in počutje človeka, vendar pri tem sistemu ogrevanja ne proizvaja škodljivih UV žarčenj, zato so ti sistemi za ogrevanje zelo varni in koristni za samo zdravje in počutje človeka.
Ogrevanje z našimi panelnimi sistemi je najbolj zdrav način ogrevanja, saj infra žarki prodrejo do 4 cm v človeško telo in na ta način pomagajo pri raznih obolenjih ter pospešuje hitrejše okrevanje.

Infra žarki niso škodljivi, saj jih človek vsakodnevno sprejema od sonca, zato pozitivno vplivajo na zdravje. Če pozimi pri minus dvajset stopinj stojite na snegu v senci, vas zebe, ko pa stopite korak stran na sonce, vas prijetno ogreje. V tem primeru vas ni ogrel zrak iz okolice, ampak infra rdeči žarki.

 

Infra rdeči žarki pozitivno vplivajo na človeški organizem, in sicer:

 • pomaga pri prehladu,
 • zmanjšuje bolečine v mišicah,
 • omogoča hitrejše celjenje ran, uporabljajo ga tudi vrhunski športniki,
 • pospešuje krvni obtok in vpliva na pravilno delovanje srca in ožilja,
 • krepi srce in ožilje,
 • krepi imunski sistem,
 • lajša razne bolečine in pomaga pri različnih boleznih,
 • pomaga pri odpravi stresa in utrujenosti.

 

Prednosti ogrevanja z IR paneli

Zakaj je dobro imeti najboljši sistem ogrevanja?

Različni viri ogrevanja kot sta plin in kurilno olje so že v tem trenutku predragi za investicijo, prav tako pa je strošek ogrevanja zelo velik. Največja prednost našega IR panelnega ogrevanja je, da lahko z enkratno investicijo pridobite najbolj zdrav in varčen način ogrevanja, doživljenjsko zastonj. Z nakupom IR panelov in sončnih celic, ki proizvajajo elektriko, si lahko zagotovite zastonj ogrevanje. Naša prednost je, da vam kompletni sistem uredimo na ključ in to za relativno malo denarja! Z nakupom sončne elektrarne se lahko po končani amortizaciji ogrevate brezplačno!!!
 

Prodajni program

IR ogrevanje

 

Klimatske naprave

 

Talno ogrevanje

 
Ne zamudite akcijskih artiklov , ki so v določenih obdobjih po posebni znižani ceni.  Oglejte si trenutno akcijsko ponudbo!

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 92778151
 • Ime podjetja:
 • NUVISION, trgovina in storitve, d.o.o.
 • Občina:
 • Šentjernej
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si