Preberite!

Kaj je najpomembnejše pri načrtovanju dolge vožnje?

Odgovarja: Valentin Plevnik, Prevozi Plevnik d.o.o.

Nacrtovanje daljse voznje

 

“Ko se odpravljate na daljšo pot, se pred vožnjo obvezno pozanimajte kje so najboljše cestne povezave, kje so lahko zastoji, če je možno pa tudi kakšne so ceste. Tako boste vedeli kaj lahko pričakujete na poti, kje so najboljša mesta za postanke in malice, ter tudi bolje predvideli čas prihoda na cilj.

Po mojih izkušnjah je največja napaka (in obenem tudi najbolj pogosta) to, da se na pot odpravite podnevi, še posebej ob tistih urah, ko je gneča največja. Na ta način boste skoraj zagotovo obtičali v zastoju. To še zdaleč ni edina slabost… Podnevi je klima v avtu obvezna, s čimer porabite več energije, pa tudi za zdravje ni najbolje. Nasprotno s prepričanjem mnogih, je vidljivost podnevi na cesti dostikrat slabša, saj je premočna svetloba moteča in hitro utrudi oči. Najbolje je, da se na pot odpravite ponoči, na cilj prispete zjutraj in uživate v celem počitniškem dnevu (voznik ga bo sicer najbrž izkoristil za nekaj uric dremeža).

Tudi sam svojim strankam vedno priporočam, da pot načrtujejo ponoči. Kot vozniku mi je sta mi dobra vidljivost in prazna cesta izrednega pomena, poskrbimo pa tudi da se potniki lahko vsaj za silo naspijo že v času vožnje.”

 

Kdo so Prevozi Plevnik d.o.o.

Prevozi Plevnik doo

 

 

 

 

 

 

 

 

Preberite še:

 

Kako pripravimo telo na visoke poletne temperature?

Odgovarja: Dalibor Kosmina, Biovis d.o.o.

 

Na kaj moramo paziti, če bomo s seboj vzeli psa ali mačko?

Odgovarja: Črtomir Praprotnik, Animalis d.o.o.

 

5 nasvetov za pametno pakiranje

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si