Preberite!

Kako pripravimo telo na visoke poletne temperature?

Odgovarja: Dalibor Kosmina, Biovis d.o.o.

Pripravite se na poletno vrocino

 

“Poleti, med vročinskimi valovi in ko ljudje obiščejo toplejše kraje, slišimo daleč največ pritožb zaradi vročine. Vsi se potimo, pogostejše so različne težave s kardiovaskularnim sistemom, pa tudi marsikomu poznane bolečine v nogah in krčne žile. Po drugi strani pa imamo prehlade zaradi preveč klimatiziranih prostorov …

Pomembno je, da se ne izpostavljate vročini še bolj, kot je to nujno. Poskrbite za senco, ne pozabite na zračna oblačila in poletno pokrivalo, zadostna količina tekočine (najbolje vode, nikakor alkohola) je ravno tako obvezna. Če se odpravite na rekreativni tek ali kolesarjenje, je najbolje, da to storite zgodaj zjutraj, ko so temperature še relativno nizke.

Če iščete prehranske dodatke in kreme za podporo zdravju v vročih mesecih leta, bi vam priporočil, da poiščete take, ki blagodejno vplivajo in krvožilni in imunski sistem.

Našim strankam ponavadi ponudimo kapsule Immune power, ki pomagajo okrepiti odpornost pred prehladi, obenem pa so super za ožilje, zelo dober pa je tudi sok granatnega jabolka, ravno tako za krvožilni sistem, pa tudi za lajšanje težav s krčnimi žilami ipd.

Prav za pomoč proti bolečinam v nogah in krčnim žilam pa se najbolj uporablja maska za noge z izvlečkom divjega kostanja in drugimi učinkovinami, ki se v ta namen uporabljajo že tradicionalno... To troje poleti ponudimo kar v sezonskem paketu.“

 

Kdo so Biovis d.o.o.

Biovis doo

Preberite še:

 

Na kaj moramo paziti, če bomo s seboj vzeli psa ali mačko?

Odgovarja: Črtomir Praprotnik, Animalis d.o.o.

 

Kaj je najpomembnejše pri načrtovanju dolge vožnje?

Odgovarja: Valentin Plevnik, Prevozi Plevnik d.o.o.

 

5 nasvetov za pametno pakiranje

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si