Preberite!

Kakšne okvare na dimniških sistemih so najbolj pogoste?

Odgovarja: Robert Zemljič, Dimnikarstvo Dimko d.o.o.

Najpogostejse napake ki jih dimnikarji odkrijejo ob pregledih

"Prvi nasvet, ki bi ga dal vsakemu, ki želi poskrbeti za večjo požarno varnost, je: ne izogibajte se dimnikarju! Naša naloga je, da skrbimo za čiščenje naprav, natančno preverimo če so prisotne nepravilnosti in poskrbimo za popravilo.

Najbolj pogosto sicer najdemo napake na dimniških vratcih, dimovodih in povezavah med pečjo in dimniki … - torej na tistih delih sistema, kjer uporabniki nimajo dostopa in je skoraj nemogoče opaziti napako brez natančnega pregleda. Ko se pojavijo, posledice še nekaj časa niso opazne, kljub temu pa pomenijo občutno tveganje za požarno varnost.

Same kurilne naprave so običajno manj problematične. Napake se hitro pokažejo na delovanju in nas prisilijo v popravilo. Izjema je tesnenje! Glede tega bodite natančni in dimnikarja raje dvakrat opomnite. Pomembno je za tako za varčno delovanje peči, kot za varnost - nihče si ne želi, da bi v okoliški zrak uhajal CO…"

 

Kdo so Dimnikarstvo Dimko d.o.o. >>

Dimko doo

Preberite še:

Na kaj paziti, da ne bomo obžalovali izbire dimnikarja?

Odgovarja: Janez Graj, SDG d.o.o.

 

Katere napake pri izbiri peči in dimnika največkrat opazite?

Odgovarja: Jože Drvarič, Dimnik, dimnikarsko podjetje Radenski vrh, d.o.o.

 

Vse, kar morate vedeti o novem zakonu o dimnikarstvu

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si