Preberite!

Novice

Objavljamo sveže nasvete, novice in mnenja iz področij, ki se nanašajo na novitete gostujočih podjetij na poslovnem informacijskem portalu Povezujemo.si®.

Imate radi dopust? Kaj pa pakiranje? To je seveda obvezen del priprav na počitnice, hkrati pa tudi razlog, da se skoraj vsako potovanje, krajše ali pa daljše, začne stresno. Preberite najboljše nasvete za pakiranje, ki vam bodo pomagali prihraniti čas in prostor.

Končno počitnice! Za šolarje je nastopil najlepši dan v celotnem šolskem letu, ostali pa smo (ne glede na to, ali gremo na dopust že jutri, ali pa bomo še kak teden, dva počakali) z glavo že čisto pri načrtovanju počitniških aktivnosti in pakiranju kovčkov.

Če dimnikarji res prinašajo srečo, si bomo do zdaj naprej svojo srečo izbirali sami. Šalo na stran, samo še dva tedna manjkata do roka, ki nam ga je država določila za izbiro podjetja, ki bo za nas opravljalo dimnikarske storitve. Premislimo si lahko šele čez 1 leto, zato previdno pri izbiri!

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si