Novera, projektiranje, svetovanje, inženiring d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/286/novera-projektiranje-svetovanje-inzeniring-d-o-o (1)-1456730843.jpg
Novera, projektiranje, svetovanje, inženiring d.o.o.
Novera, projektiranje, svetovanje, inženiring d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/286/novera-projektiranje-svetovanje-inzeniring-d-o-o (1)-1456730843.jpg 0 05 0

Povprečno od 12 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Igor Vatovec (+)

Letališka cesta 27, Ljubljana 1000

01 4202290
01 4202291
info@novera.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Novera d.o.o. iz Ljubljane se uvršča med manjša slovenska podjetja na področju projektiranja komunalnih instalacij, ki vključuje telekomunikacijska in elektroenergetska omrežja in njim pripadajoče svetovanje ter inženiring.  Ustanovljena je bila leta 2001 z osnovno dejavnostjo avtomatizacije procesov, v prvi polovici leta 2005 pa je dejavnost razširila na današnjo t.j. projektiranje, kar je danes glavna panoga podjetja.  Z jasno začrtano vizijo in poslanstvom podjetja si uspešno utrjujemo pot na trgu, naši zadovoljni naročniki in poslovni partnerji pa so dokaz in priznanje našemu delu.

Z dolgoletnimi izkušnjami zaposlenih, s strokovnostjo in kakovostjo ter nenazadnje odgovornega odnosa do naročnika smo v zadnjih letih prisotni na celotnem področju R Slovenije in sicer z deli, na katere smo ponosni. Področja v katerih deluje podjetje lahko razdelimo na tri osnovna področja:  projektiranje, svetovanje in inženiring pri katerih ponujamo celovite rešitve za elektro-energetiko, mobilno telefonijo, javno razsvetljavo, prometno tehniko, telekomunikacije,  in druge kabelske sisteme.

Naša dejavnost zahteva na eni strani dinamičnost, prilagodljivost, učinkovitost in kvaliteto opravljenega dela, na drugi skladnost z zahtevami naročnika in hkrati veljavnimi predpisi, ki veljajo v R Sloveniji. Skladno z navedenim in kot ponudnik celovitih storitev na tem področju pripravimo ustrezno svetovanje, izdelamo projektno in tehnično dokumentacijo, opravimo potreben upravni postopek, pridobimo vsa potrebna soglasja in dovoljenja, v dogovoru z naročnikom pa tudi poskrbimo za realizacijo samega projekta.

 

Področja, za katera lahko poskrbimo:

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 98279777
  • Ime podjetja:
  • Novera d.o.o., projektiranje, svetovanje, inženiring
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 107

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si