Natura produkt d.o.o., prodaja ekoloških gradbenih materialov

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5508/naturaproduktdooprodajaekoloskihgradbenihmaterialov17-1491894711.jpg
Natura produkt d.o.o., prodaja ekoloških gradbenih materialov
Natura produkt d.o.o., prodaja ekoloških gradbenih materialov https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5508/naturaproduktdooprodajaekoloskihgradbenihmaterialov17-1491894711.jpg 0 05 0

Povprečno od 209 ocen

Vaša ocena

Zaloška cesta 232b, Ljubljana 1000, Slovenija

059 018070
059 018071
info@naturaprodukt.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Natura produkt d.o.o. iz Ljubljane se ukvarja s posredništvom in prodajo ekoloških gradbenih materialov.

Materiale izdelujejo priznani svetovni proizvajalci, ki so v samem vrhu kvalitete in mnogi med njimi v marsikaterem segmentu celo nimajo konkurence.

Zavedamo se, da še tako dober material ne pomeni nič, če ni vgrajen strokovno pravilno, zato dajemo poseben poudarek svetovanju za optimalno vgradnjo in detajlom glede na izbran objekt. Skupaj z proizvajalci naravnih gradbenih materialov snujemo tehnološke in sistemske rešitve za detajle gradnje s katerimi optimiziramo lastnosti posameznega vgrajenega elementa.

Izvajamo izobraževanja za strokovno javnost, z veseljem pa se posvetimo prav vsakomur, ki želi o naravnih gradbenih materialih vedeti več.

Na trgu smo za vas. Želite vedeti več, želite preprosto posvet s strokovnjakom, želite materiale pred nakupno odločitvijo videti v živo? Pokličite nas ali pa nam pošljite povpraševanje, uskladili vam bomo termin s strokovnjakom v naših prostorih, kjer vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali poiskati za vas najprimernejšo rešitev.

Naši strokovnjaki vam lahko svetujejo tudi na področju energijsko varčne gradnje, kateri sistem prezračevanja ali ogrevanja je najbolj primeren za vašo hišo, izdelamo vam izračune gradbene fizike ali PHPP izračun in to popolnoma brezplačno v kolikor boste pri gradnji uporabili materiale iz našega prodajnega programa.


Prodaja naravnih gradbenih materialov

 

Svetovanja strankam

Zavedamo se, da še tako dober material ne pomeni nič v kolikor ni pravilno izbran in vgrajen na pravo mesto. Pri gradnji hiš opažamo, da se optimizacija gradnje izvaja šele takrat, ko izvajalci že izvajajo dela, le to pa investitorju povzroča slabo voljo in dodatne stroške. V izogib temu vam nudimo različna svetovanja.


Rešitve podjetja

V podjetju Natura produkt izdelujemo

 • Izračune po "PHPP 2007",
 • Izris detajlov za gradnjo - PZI projekti,
 • Izdelava popisa predvidenega materiala za gradnjo,
 • "BlowerDoor" testiranje zrakotesnosti.

 

Vir

Priponke
 • Cenik
  [pdf, 12 strani, 1.59Mb]
 • Davčna številka:
 • 80821251
 • Ime podjetja:
 • NATURA PRODUKT, lesena gradnja, storitve, inženiring, d.o.o.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si