Narodnozabavni ansambel Mladi Korenjaki

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4163/narodnozabavniansambelmladikorenjaki9-1478605212.jpg
Narodnozabavni ansambel Mladi Korenjaki
Narodnozabavni ansambel Mladi Korenjaki https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4163/narodnozabavniansambelmladikorenjaki9-1478605212.jpg 0 05 0

Povprečno od 166 ocen

Vaša ocena

Babna Brda 20a, Sveti Štefan 3264, Slovenija

031 692 874
mladikorenjaki@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Mladi Korenjaki, so uspešen narodnozabavni ansambel oziroma kvintet mladih, nadarjenih glasbenikov, ki je v tujini bolje poznan tudi pod imenom Die Jungen Helden.
Vsi člani narodnozabavnega ansambla so veliki ljubitelji narodno zabavne glasbe in že od mladega se trudijo stopati po stopinjah velikih glasbenih narodno-zabavnih legend, kot sta na primer Slavko Avsenik in pa Vilko Avsenik. Ansambel Mladi Korenjaki po svoji glasbeni poti stopa že od leta 2006 in je sestav petih fantov. Najbolj so prepoznavni po igranju kvintetovske glasbe, tako imenovane »oberkrajn« glasbe. Njihovi nastopi pa so ravno pravšnja mešanica mladostniške razigranosti, zdravega humorja in ogromnih količin pozitivne energije, dobre glasbe, ki je kombinacija starega in novega, preteklosti in sedanjosti, zapeljivih melodij in ubijalskih beatov, vse to pa je podkrepljeno z uigrano glasbeno izvedbo podkovane glasbene ekipe.

 

KDO SO ČLANI NARODNOZABAVNEGA ANSAMBLA?

Ansambel sestavlja pet glasbenih talentov, ki igrajo vsak svoj inštrument (instrument): Blaž Turinek (trobenta in bobni), Robi Novak (harmonika), Tilen Kočevar, Jaka Napotnik (kitara) in Dejan Bevc, ki igra klarinet in poje vokal ter tako skrbi za melodično in uglašeno pevsko spremljavo. Dejan, ki je poznan po svojem odličnem petju, poslušalce vselej očara in prepriča s svojim žametnim glasom. Seveda pa mu pri petju pomagajo tudi drugi člani ansambla.

 

MLADI KORENJAKI  NARODNOZABAVNI ANSAMBEL

To mlado narodno-zabavno skupino tako odlikuje odlično štiriglasno petje.
Narodnozabavni ansambel Mladi Korenjaki so priznan »Oberkrainer« ansambel, ki prisega na »Oberkrain« glasbo in igra poskočne zabavne ritme, narodno-zabavne viže ter nepogrešljivo »Oberkrajn« polko.
Igrajo ob različnih priložnostih, na raznih koncertih, prireditvah, televizijskih in radijskih oddajah, veselicah, presenečenjih, zaključkih ter ostalih javnih pa tudi zasebnih zabavah, tako pri nas kot tudi v tujini. Igrajo tudi na porokah – s tem narodno-zabavnim ansamblom je vsaka poroka nekaj posebnega in nepozabnega – popestrijo pa tudi vaš abraham. Kvintetovska glasba in diatonična harmonika sta nepogrešljiv del vsake prave veselice, ravno kvintetski glasbeni izvedbi te mlade skupine gre namreč zahvaliti uspeh marsikatere zabave.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 62058517
  • Ime podjetja:
  • Glasbena dejavnost MK Music Dejan Bevc s.p.
  • Občina:
  • Šmarje pri Jelšah
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si