Nara, psihoterapija in osebnostna rast, Vesna Šolar s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1113/nara-psihoterapija-in-osebnostna-rast-vesna-solar-s-p(1)-1459757561.jpg
Nara, psihoterapija in osebnostna rast, Vesna Šolar s.p.
Nara, psihoterapija in osebnostna rast, Vesna Šolar s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1113/nara-psihoterapija-in-osebnostna-rast-vesna-solar-s-p(1)-1459757561.jpg 5 05 1

Povprečno od 7 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Vesna Šolar (+)

Spodnja Dobrava 12, Spodnja Dobrava 4245, Slovenija

041 207 706
vesnasolar@hotmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Sem univ.dipl.soc.del. Vesna Šolar, certificirana gestalt psihoterapevtka od l. 2009 (Istitut Gita, EAP) in SKZP (v l. 2012).  Zaposlena sem v Društvu MUZA, v Svetovalnici za motnje hranjenja MUZA, katere soustanoviteljica sem. Dodatno se usposabljam iz različnih področij dela: EMDR, delo z otroki in mladostniki, psihoterapija s pari.

Izvajam učno terapijo za študente gestalt psihoterapije ter individualne psihoterapije ob različnih stiskah in težavah.

 

Projekt Svetovalnica za motnje hranjenja MUZA (skrajšano Svetovalnica MUZA) deluje na področju socialnega varstva in je sofinancirana s strani  Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve,  Mestne Občine Ljubljana (Oddelka za zdravje in socialno varstvo) in prispevkov uporabnikov. Zavzemamo se za celosten pogled na problematiko motenj hranjenja (anoreksija in bulimija nervoza, kompulzivno prenajedanje in druge oblike).

Motnje hranjenja obravnavamo kot kompleksen problem - celostno doživljajsko motnjo, ki se v sedanjem trenutku dodatno krepi pod vplivom posledic motnje same (sekundarni vzroki). Primarna vzročna shema motenj hranjenja je zelo kompleksna (sovplivanje družine, družbe, posameznika, dednosti, ...).

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 25343211
 • Ime podjetja:
 • Nara, psihoterapija in osebnostna rast, Vesna Šolar s.p.
 • Občina:
 • Radovljica
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Mislim da vaše delo jemljete bolj kot neko poslanstvo reševati oz izboljšati življenja pomoči potrebnih. Med drugimi tudi mojega, hvala! Resnično zaupanja vredno!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si