Najboljši prijatelj, varstvo in sprehajanje psov, Niko Premuš s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3544/Untitled1-1473765754.jpg
Najboljši prijatelj, varstvo in sprehajanje psov, Niko Premuš s.p.
Najboljši prijatelj, varstvo in sprehajanje psov, Niko Premuš s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3544/Untitled1-1473765754.jpg 0 05 0

Povprečno od 15 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Niko Premuš (+)

Kamnogoriška cesta 64, Ljubljana 1000, Slovenija

041 979 421
niko@najboljsi-prijatelj.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje najboljši prijatelj, Niko Premuš s.p. iz Ljubljane Dravlje ponuja varstvo, sprehajanje in oskrbo za vaše pse in mačke.

Psi bivajo skupaj z nami v naših prostorih ter imajo čista in udobna ležišča za spanje in počitek. Na voljo imajo velik ograjen vrt, kjer se lahko igrajo in družijo z drugimi psi, poleg tega pa so deležni rednih sprehodov v naravi blizu našega doma. Zanje z veseljem skrbimo nekaj ur ali več dni. Bivanje, igro in sprehode vašega štirinožnega prijatelja lahko na vašo željo spremlja tudi kamera ali fotoaparat, posnetke pa prenesemo na CD ali vaš USB ključ.

 

Storitve

Čuvanje psov na našem domu

Psi živijo skupaj z nami v naših prostorih, na voljo pa imajo tudi velik ograjen vrt za igranje. Trikrat dnevno jih peljemo na pol urni sprehod. Bivajo lahko skupaj z drugimi psi ali ločeno v svojem prostoru, če se med seboj ne razumejo.

 

Varstvo mačk na našem domu

Muca ima svojo sobo, ki je ločena od drugih, tako da jo bližina psov ne more motiti.

 

Sprehajanje psov na območju Ljubljana Šiška in bližnja okolica

Psa sprehajamo v okolici vašega doma ali pa ga odpeljemo na primerno lokacijo, odvisno od možnosti za sprehajanje. Sprehode prilagodimo vsakemu psu posebej, odvisno od potreb in sposobnosti psa.

 

Oskrba psov, mačk in drugih hišnih ljubljenčkov 

Na vašem domu v Ljubljana Šiška in bližnja okolica. Naše storitve vključujejo vsakodnevno ali občasno sprehajanje psov, oskrbo mladičev in starejših psov, obiske na domu za oskrbo mačk in drugih malih živali.

 

Kopanje in česanje psov

Za pse, ki živijo zunaj.

 

Nakup in dostava kakovostne pasje hrane

Za boljše razumevanje vedenja vašega psa, bolj kakovostno oskrbo, in boljše sožitje z vašim štirinožnim družinskim članom.

 

Nasveti lastnikom

 

Posebnost pasjega hotela v Dravljah je, da se živali gibajo po celotni hiši in živijo z ljudmi. Na takšen način dosežejo zelo visok nivo socializacije.

 

 Vir

 

Cenik

  • Davčna številka:
  • 49816110
  • Ime podjetja:
  • Najboljši prijatelj, Niko Premuš s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si