Mnenja strank

Mnenja naših strank

Zadovoljstvo naših strank je najpomembnejše, zato objavljamo mnenja, s katerimi gradimo dolgoročno zaupanje.
V kolikor nam želite posredovati svoje mnenje, ki govori o izkušnji z našimi storitvami, nam ga lahko posredujete na e-mail naslov: info@povezujemo.si.
Z oddajo mnenja vas tudi naprošamo, da dovolite objavo imena komentatorja ter logotip podjetja.
Sašo Novak s.p.

Spletni portal Povezujemo.si® je prvi stik z našim podjetjem vzpostavil preko elektronske pošte. Moj prvi odziv je bil negativen, saj sem zaradi nizke cene podvomil v kvaliteto storitev. Kljub temu sem se odločil, da si vzamem čas za telefonski pogovor, kar se je izkazalo za odlično odločitev. Najprej me je prepričal telefonski kontakt z osebno skrbnico, s katero sva navezala prijeten odnos in začela odlično sodelovanje. V nadaljevanju sem se oglasil v njihovi pisarni, kjer smo se dogovorili glede sodelovanja. Še pred potrditvijo dogovora so mi izdelali spletno predstavitev z vsemi podatki, ki so jih lahko pridobili. Sam se dodal še ostale informacije in spletna vizitka je bila že naslednji dan popravljena in objavljena. So hitri, ustrežljivi in imajo posluh za želje strank. Niso edino podjetje v tej panogi, vendar so edini s tako dobrim odnosom do stran.

Sašo Novak s.p. direktor, Papirnica Čitanka
Tadej Ažman

Ne glede na to, da gre za razmeroma nov in še nepoznan spletni portal, Povezujemo.si® že sedaj beleži odličen obisk in veliko število preusmeritev. Portal je pregleden, uporabniku prijazen in odlično optimiziran, zaradi česar dosega tudi visoke pozicije v spletnih iskalnikih. Za dodatno prepoznavnost in povečevanje obiska skrbijo tudi z aktivno Facebook kampanijo, v katero vključujejo tudi ponudbe svojih strank. Spletne vizitke podjetij so lične in obiskovalcem nudijo vse potrebne podatke ter informacije. Njihovi zaposleni so profesionalni in ustrežljivi, reakcijski čas za popravke in spremembe pa je izredno kratek. Odločitev za sodelovanje se je izkazala za dobro, saj smo po objavi zaznali povečanje obiska in prodaje.

Tadej Ažman direktor, Digitalen.si
Nejc Borovnik s.p.

Za sodelovanje s Povezujemo.si® sem se odločil zaradi profesionalnega odnosa. Za sodelovanje ste me prepričali z vašim pristopom, ker ste pripravili spletno vizitko vnaprej in me vključili tudi v Facebook kampanjo. Odločitev za sodelovanje je bila več kot odlična, ker sem zaznal več kot 12% več povpraševanja od kar sodelujem z vami.

Nejc Borovnik s.p. direktor, Športni terapevt Nebo
Alenka Janet s.p.
S podjetjem Mediacall d.o.o. sodelujemo kratek čas, vendar lahko zagotovim, da smo s tem sodelovanjem res veliko pridobili. Glede na to, da imamo podjetje, ki se ukvarja s trženjem prehranskih dopolnil je za nas dobro oglaševanje, ki nas ne stane preveč zelo pomembno. Zavedamo se, da je stik s končnim kupcem, na mesec cca. 225.000 ogledov še kako pomemben in tako lahko na enem mestu dosežeš veliko. Glede na to, da je podjetje Mediacall d.o.o. še mlado verjamemo,da lahko skupaj dosežemo veliko ciljev! Pomembno je poudariti, da je to podjetje vedno pripravljeno  pomagati, izpostaviti tvojo storitev, da doseže ciljne kupce in zato ne zahtevajo dodatnega plačila.
Alenka Janet s.p. direktorica, Algena

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si