Mladinski hostel Barovc

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4192/mladinskihostelbarovc23-1478772056.jpg
Mladinski hostel Barovc
Mladinski hostel Barovc https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4192/mladinskihostelbarovc23-1478772056.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Naselje Ivana Krivca 22, Kranjska Gora 4280, Slovenija

04 5820400
031 322 088
04 5820408
info@hostel-barovc.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Hostel Barovc Kranjska Gora se nahaja na resnično zavidljivi lokaciji nad jezerci Jasna na obrobju Triglavskega narodnega parka in se spogledujeta z vršaci Julijskih Alp, od centra Kranjske Gore pa sta oddaljena le 15 minut hoda.

Okolica je raj za pohodnike, alpiniste in plezalce, kolesarje, smučarje in deskarje na snegu, smučarje tekače, vse ki ljubijo adrenalinske športe… Ponudba Kranjske Gore pa je odlična tudi za vse željne večerne zabave in kulturnih dogodkov.

Hostel Barovc nudi brezplačni brezžični internet v celotnem objektu, internet in info kotiček, pokrito teraso in notranji prostor za druženje z velikim izborom družabnih iger in mini knjižnico, otroški kotiček, restavracijo, v kateri je poskrbljeno za bogat zajtrk in okusne domače jedi po ugodnih cenah, bar s teraso in čudovitim razgledom...

V Hostlu je 11 sob s skupno 31 ležišči, od tega je 7 dvoposteljnih, 3 štiriposteljne in 1 petposteljna soba. Vsaka soba ima svojo kopalnico, poskrbljeno pa je tudi za posteljnino in brisače.

Hostel Barovc je primeren tako za individualne goste, kot za skupine, srčno pa so dobrodošli tudi vaši štirinožni prijatelji.

Do trgovin, picerij, restavracij, barov in naravnih ter kulturnih znamenitosti je le nekaj minut hoda, vse informacije pa so vam na voljo pri osebju Hostla Barovc, ki bo poskrbelo, da bo vaše bivanje prijetno in izkušnja nepozabna.

Veselimo se vašega obiska!

 

Cenik

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 15171990
  • Ime podjetja:
  • Barovc - mladinski hotel, Samo Kompare s.p.
  • Občina:
  • Preddvor
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si