MK Mesarija Krošelj, Denis Krošelj s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3585/mkmesarijakroseljdeniskroseljsp-1504613594.jpg
MK Mesarija Krošelj, Denis Krošelj s.p.
MK Mesarija Krošelj, Denis Krošelj s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3585/mkmesarijakroseljdeniskroseljsp-1504613594.jpg 0 05 0

Povprečno od 279 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Denis Krošelj (+)

Bizeljska cesta 5, Brežice 8250, Slovenija

07 4993493
041 258 613
07 4993494
mesarija.kroselj@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Smo družinsko podjetje MK Mesarija Krošelj, ki je začelo svojo samostojno pot leta 2002. Podjetje se nahaja na tržnici v Brežicah in sicer na Bizeljski cesti 5. Ustanovitelji podjetja smo bili oče Miloš, mama Zdenka ter sin Denis. Ker se je po enem letu pojavila potreba po dodatni delovni moči smo zaposlili še enega delavca.

Ukvarjamo se s prodajo izključno domačega slovenskega mesa s kontroliranim poreklom, saj živali odkupujemo sami pri okoliških kmetih. Živali nato odpeljemo v klavnico Kostanjevica ter tako zagotavljamo kakovostno sveže meso. Usmerjeni smo predvsem na butično prodajo mesa. Meso v naši prodajalni je popolnoma očiščeno in brez maščob. Kar je zdravje najpomembnejše, se pri proizvodnji domačih mesnih izdelkov izogibamo konzervansov ter ne uporabljamo nobenih kemičnih dodatkov (barvil, umetnih arom itd.).

Proizvodnja temelji na klasičnih metodah oziroma na starem načinu pridelave mesa in mesnih izdelkov. Naš slogan je »Ko veš kaj poješ«. Stranke lahko redno preverijo poreklo kupljenega mesa, saj vedno navedemo tudi podatke kmeta od katerega je bila žival odkupljena.

Zadovoljstvo naših strank je za nas najpomembnejše, zato si za naše stranke vzamemo čas ter jim skušamo uresničiti njihove želje in tudi s kakšnim nasvetom popestriti jedilnik.

 

Kategorije mesa:

 • telečje meso,
 • meso mlade govedine,
 • svinjsko meso.


NOVOST!

Letos ponujamo poslovna darila za poslovne partnerje. V ponudbo spada : domača salama ter domače vino. Na željo stranke darilo zavijemo ter opremimo z etiketo podjetja.

 

O peki mesa

Okrepčevalnica in peka mesa Krošelj je gostinski lokal, ki deluje v sklopu Mesarije Krošelj in obratuje od marca 2009. Gostinski lokal smo odprli predvsem zato, da bi našim cenjenim strankam ponudili še bolj celovito ponudbo, namreč veliko strank je izrazilo željo, da bi želeli kupiti že pečeno meso. V našem gostinskem lokalu nudimo vsak dan sveže malice, okusne dobrote z roštilja ter pečeno meso (rebrca, vratovina, piščanec…), ki vam ga postrežemo v gostinskem lokalu ali pa vam ga pripravimo za domov.

Če pa slučajno kakšen dan nimate časa za pripravo kosila, se lahko oglasite pri nas ali pa že prej naročite malico, ki vam jo lahko prav tako pripravimo za domov. Ker se k okusnem obroku prileže tudi kozarček dobrega domačega vina, vam v našem gostinskem lokalu nudimo naše domače vino, ki ga skrbno pridelujemo sami doma.

Izbirate lahko med namiznim belim in rdečim vinom ter modro frankinjo. Prijazna natakarica in kuhar pa bosta poskrbela, da boste iz našega gostinskega lokala odšli zadovoljni in s polnim trebuščkom.

 

Tedenska ponudba malic

Dnevna ponudba: pečena reberca, svinjski vrat in pleskavica na žaru s prilogo samo 4 eur.
Novo!!! V soboto kotlovina z prebranec in kruhom 5 eur.
Novo!!! Hamburger, cheeseburger, šefov burger.

Okusne malice samo 4€!

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
07:00 - 13:00
Torek
07:00 - 16:00
Sreda
07:00 - 16:00
Četrtek
07:00 - 16:00
Petek
07:00 - 16:00
Sobota
06:30 - 13:00
Nedelja
-
 • Davčna številka:
 • 90042964
 • Ime podjetja:
 • MK Mesarija Krošelj, Denis Krošelj s.p.
 • Občina:
 • Brežice
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si