Mizarstvo Željko, Andrej Željko s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4973/mizarstvozeljkoandrejzeljkosp50-1488440464.jpg
Mizarstvo Željko, Andrej Željko s.p.
Mizarstvo Željko, Andrej Željko s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4973/mizarstvozeljkoandrejzeljkosp50-1488440464.jpg 0 05 0

Povprečno od 193 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Andrej Željko (+)

Tribuče 1a, Črnomelj 8340, Slovenija

041 790 731
andrej.zeljko@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Mizarstvo Željko, Andrej Željko s.p. iz Črnomlja vam s svojimi večletnimi izkušnjami in tradicijo nudi kvalitetno izdelavo pohištva po meri in celostno storitev adaptacije.

Svoje storitve nudijo po celi Sloveniji in v hrvaškem primorju z otoki.


Mizarstvo

Ukvarjamo se s splošnim mizarstvom, prevladujejo pa kakovostni izdelki iz masivnega lesa.

Predvsem je pomembno to, da vam na enem mestu nudimo celostno storitev, ki vključuje načrtovanje, svetovanje, izdelavo in montažo.

Izdelujemo notranja in zunanja vrata, kuhinje, dnevne sobe, spalnice, letne kuhinje, garderobne omare, stopnice, notranjo opremo za stanovanja, opremo za pisarne, šole, hotele, in druge poslovne prostore.

Kakovost izdelave, prilagodljivost ter oblikovno dovršeno pohištvo so lastnosti, s katerimi poskušamo zadovoljiti naše naročnike.

Mizarstvo Željko zaupa materialom Kerrock.

 

Adaptacije

Če potrebujete pomoč pri adaptaciji in bi želeli celotno delo prepustiti zaupanju vrednemi izvajalcu, smo mi pravi naslov za to.

Izvajamo adaptacije počitniških hiš, apartmajev, stanovanj in drugih prostorov ter vam svetujemo pri izbiri materialov in najboljšega načina izvedbe.

V okviru adaptacij položimo vse vodovodne in elektroinštalacije, parket ali keramične ploščice ter pregradimo prostore s knauf suhomontažnimi stenami.

Imamo veliko izkušenj z obnovo počitniških hiš in apartmajev na hrvaškem primorju (Kvarner in Dalmacija z otoki).

 

  • Davčna številka:
  • 92082068
  • Ime podjetja:
  • Mizarstvo Željko Andrej Željko s.p.
  • Občina:
  • Črnomelj
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si