Mizarstvo Regoršek, Maksimiljan Regoršek s.p., Slovenske Konjice

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6092/mizarstvoregorsekmaksimiljanregorsekspslovenskekonjice14-1499781081.jpg
Mizarstvo Regoršek, Maksimiljan Regoršek s.p., Slovenske Konjice
Mizarstvo Regoršek, Maksimiljan Regoršek s.p., Slovenske Konjice https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6092/mizarstvoregorsekmaksimiljanregorsekspslovenskekonjice14-1499781081.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Maksimiljan Regoršek (+)

Tepanje 41, Slovenske Konjice 3210, Slovenija

041 381 419
maksimiljan.regorsek@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V Mizarstvu Regoršek iz Slovenskih Konjic se ukvarjamo s posredništvom in izdelavo lesenih izdelkov po vašem naročilu, pretežno iz masivnega lesa. Skupaj z Vami projektiramo, konstruiramo, nato pa izdelamo in montiramo unikatne izdelke v vaš bivalni ali poslovni prostor.

Začetki naše dejavnosti segajo v leto 1994, ko je bilo registrirano podjetje REGORŠEK k.d. kot komanditna družba. V letu 2010 smo dejavnost razširili še na posredništvo in jo registrirali kot dejavnost samostojnega podjetnika. Vse od začetka si prizadevamo za dovršenost izdelkov, spoštovanje dogovorjenih rokov izdelave ter zadovoljstvo strank.


Nudimo vam

 

Novo - kokošnjak

Ali ste vedeli, da je jajce skoraj popolno živilo, saj vsebuje večino hranilnih snovi (beljakovine, mašobe, minerale, vitamine), ki jih potrebuje človeški organizem. Seveda pa ni vseeno, kakšno jajce uživate. Potrošniku danes ponujajo "eko", "bio", "naravna", itn. jajca, a kakšna so jajca v resnici, ve samo tisti, ki jih sam "prideluje". Če se želite sami oskrbovati z jajci, vam v ta namen ponujamo sodoben, premični kokošnjak, ki ga postavite kjerkoli v domačem vrtu. Po potrebi ga premikate, ali pustite na stalnem mestu. V zgornjem delu kokošnjaka je prostor za spanje in valjenje jajc, ki jih z zunanje strani enostavno poberete.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 53199545
  • Ime podjetja:
  • Leseni izdelki in posredništvo - Maksimiljan Regoršek s.p.
  • Občina:
  • Slovenske Konjice
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si