Mizarstvo Cedra, Tadej Pajer s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4395/logo-1481546275.jpg
Mizarstvo Cedra, Tadej Pajer s.p.
Mizarstvo Cedra, Tadej Pajer s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4395/logo-1481546275.jpg 5 05 1

Povprečno od 344 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tadej Pajer (+)

Barizoni 16, Ankaran 6280, Slovenija

068 149 000
mizarstvo.cedra@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V mizarstvu Cedra, Tadej Pajer s.p., izdelujejo individualno unikatno pohištvo po meri. Predhodno izdelan načrt ni potreben, saj vam v mizarstvu Cedra, idejno svetujejo ter naredijo izris pohištva in izdelkov. Za vse izdelke in storitve nudijo garancijo. Prav tako poskrbijo za redno vzdrževanje pri elementih iz masivnega lesa. Sedež imajo na primorskem, storitve pa opravljajo po celotni Slovenji.

Njihova posebnost oz. specializacija je izdelava pohištva iz staranega lesa.

Kaj nudijo?

 • Kvalitetno pohištvo,
 • Splošno mizarstvo,
 • Montaža in servis,
 • Svetovanje ter 3D izrise,
 • Demontažo ter odvoz starega pohištva.

 

Masiven les

V zadnjih časih je opaziti trend uporabe masivnega lesa v pohištveni industriji in prav je tako.  Stereotipno mišljenje, da je masivni les staromoden, ne velja več. Saj v kombinaciji z ostalimi materiali postane še kako”moderen”.

 

Staranja lesa

V našem podjetju smo razvili svojevrsten način staranja lesa.

Zadnja leta je moč opaziti naraščajoč trend izbire masivnega lesa za pohištvo. Masivni les ima prednosti in slabosti v primerjavi s kompozitnimi materiali kot je iveral.

V kolikor so vsi segmenti obdelave pravilno “pokriti”, daje masivno pohištvo videz topline in seveda ob pravi izbiri barv ter kombinacij z drugimi materiali, tudi moderen videz.

Poznamo dva načina staranja lesa, naravno in umetno. Naravno pomeni, da les izpostavimo naravnim pogojem (sonce, dež,…), kar je seveda dolgotrajno in lahko povzroči nepopravljive napake v lesu (razpoke, glive, ipd.).

V lesni industriji se posvetimo bolj umetnemu načinu staranja. To se pa ponovno deli na mehansko staranje (krtačenje, vrtanje, rašplanje,…) ter kemično staranje z uporabo posebnih preparatov.

 

Projekti


»Stremimo k preprostosti. Izdelujemo s srcem.«


Mnenja strank

Katja Gerk - Dekani

Zelo dober in natančen mizar. Pripravljen nam je bil svetovati in na koncu smo bili z izdelkom-omaro zelo zadovoljni. Zagotovo eden najboljših mojstrov, s katerimi smo v preteklosti sodelovali. Priporočali ga bomo tudi prijateljem in ga še kdaj prosili za izdelavo pohištva po meri.

 

Alenka Košir - Ljubljana

Kuhinja je še lepša kot sem si zamislila ! Mizar je zelo skrben in natančen. Priporočam vsem, ki potrebujete vrhunske mizarske storitve.


Tamara Kotnik - Radomlje

Korektnost, profesionalnost in izjemna poslovna prijaznost – odlike ki so me pri Mizarstvu Cedra oz. pri g. Tadeju takoj prepričale. Pri komunikaciji je od samega začetka pa vse do zaključka montaže bil maksimalno potrpežljiv in pripravljen deliti svoje izkušnje in praktične nasvete ter odgovarjati na vprašanja, ki jih je bilo kar precej. Sedaj ko v dnevni sobi z družino uživamo pri pogledu na končni izdelek, ki je točno tak kot smo si ga predstavljali tako po videzu kot po kvaliteti, lahko rečem samo to - končno smo našli našega mizarja! Z veseljem ga priporočamo!


Petra Tallarini - Zbilje

S fantom sva zelo zadovoljna z novo kuhinjo. Za mizarstvo Cedra sva se odločila, ker nama je bil všeč njegov način stil in ni naju razočaral.


Petra Mihovec - Medvode

Pohvale mizarstvu Cedra, daleč najbolj odzivni in izvirni med vsemi poslanimi ponudbami.

Odlično svetovanje pri izbiri materialov, postavitvi kuhinjskih elementov in izbiri bele tehnike.

Ker smo prenavljali kuhinjo so nam pomagali tudi z izrisom vodovodne in elektro inštalacije, celotna kuhinja pa je bila izrisana v 3D obliki.

Hitrost, natančnost, prijaznost in odprtost odlikuje mizarstvo Cedra.


Jitka Hreščak - Ljubljana

Profesionalno! Zelo sposoben mlad podjetnik in dober, natančen mizar. Pripravljen svetovati, nič ni bilo problem, potrpežljivost in individualna obravnava, na koncu pa popolna kuhinja za zelo dobro ceno. Zagotovo najboljši od vseh mojstrov, s katerimi smo sodelovali tekom prenove stanovanja. Bomo ga definitivno priporočili naprej! In mu zaupali vse pohištvo po meri.


Blaž Novak - Ljubljana

Kvalitetno izdelano in odlicen odnos s strankami...


Darja Zajec - Ljubljana

O mizarju, ki ni le mizar, ampak velik strokovnjak na svojem področju, lahko rečem le-same pohvale. Zelo natančen, profesionalen pri svojem delu, iskreno prijazen. Vedno je pripravljen prisluhniti mojim željam, jih uresničiti in pri tem poskrbeti za veliko mero estetike in uporabnosti. Toplo priporočam vsem, ki želijo ODLIČNEGA mizarja.


Stane Babič - Ljubljana

Pohvalil bi pristop, odprtost do stranke. Priporočil sem ga tudi drugim znancem, prijateljem in sodelavcem. Vse se je dalo dogovoriti, že v času dogovarjanja je pokazal razumevanje za spremembe. Ker se je g. Pajer zelo izkazal, smo se dogovorili še za dodatna dela: pohištvo za dnevno sobo, kopalnico, in tudi zdaj smo sredi dogovorov za pohištvo v spalnici. Pohvalil bi kvaliteto, odzivnost, kakovost dela. Niti ene same negativne stvari nimam za povedati!


Nives Cvitko

Zelo sem zadovoljna s pohištvom! G. Tadej je zelo odziven, kar nam kot kupcem dosti pomeni. Vse je potekalo tako kot smo se dogovorili, tudi datum montaže je bil v dogovorjenem terminu. Toplo priporočam vsem, ki potrebujete mizarske storitve!!


Aljoša Rojc

Izredno zadovoljni!

Morem rečt da je bila to za nas nova izkušnja ... to da ne kupiš pohištva v klasični trgovini za pohištvo in smo bili malo skeptični na začetku.

Zdaj ko smo videli kako zadeva poteka in kaj je rezultat smo navdušeni.

Kvaliteta izdelka in tudi cena sta več kot konkurenčni če primerjaš s ponudbo na slovenskem trgu.

In za to dobiš izdelek prilagojen po lastnih potrebah .. brez da moreš delat kompromisov. Točno kar rabiš to dobiš!

Svetovanje na najvišji ravni glede vsega ... 

 • globalni izgled
 • materiali
 • barvna uskladitev

Mislim da bi res bi težko našli kakšno pripombo glede  izdelka in profesionalnosti.

Vsekakor bomo v prihodnosti spet povprašali Tadeja za kakšen nov izdelek.

Priporočamo vsakomur za kakršen koli pohištveni izdelek za doma ... od kuhinje, spalnice, omar, predalnikov, itd ...

Kot bi rekel Srečko Katanec >

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 42822092
 • Ime podjetja:
 • Mizarstvo Cedra, Tadej Pajer s.p.
 • Občina:
 • Ankaran
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Mizarstvo Cedra

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Z mizarjem Tadejem smo bili zelo zadovoljni, po prvem kontaktu se je v parih dnevih oglasil pri nas, vse izmeril, narisal, nam odlično svetoval pri materialih. Cene so konkurenčne z ostalimi, materiali in vodila kvalitetna. Montaža je bila na dogovorjen dan, mizar je pri sestavi pohištva zelo natančen. Z Mizarstvom Cedra bomo še sodelovali. Priporočam ga tudi drugim.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si