Mizarstvo Alič

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/776/logo2x300x46-1496744321.png
Mizarstvo Alič
Mizarstvo Alič https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/776/logo2x300x46-1496744321.png 0 05 0

Povprečno od 159 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Darko Alič (+)

Kidričeva cesta 33e, Škofja Loka 4220, Slovenija

041 935 307
info@mizarstvo-alic.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V Mizarstvu Alič smo ekipa strokovno usposobljenih, natančnih in vestnih mizarjev, ki vas spremlja od ideje do izvedbe vašega projekta. Izdelujemo pohištvo po vaših željah. Za prostor, ki bi ga radi opremili, skupaj najdemo optimalno rešitev. Nudimo izmero, izdelavo in vgradnjo pohištva. Za lažjo predstavo, kako bo vaš končen izdelek izgledal, nudimo tudi 3D izris.

Izdelujemo pohištvo in notranja vrata za stanovanja in poslovne prostore. Pri svojem delu uporabljamo najboljše materiale in vodila. Z uporabo sodobne tehnologije in lesno obdelovalnih strojev je naše pohištvo izdelano natančno in kvalitetno.

Skupaj ustvarjamo tradicijo!


Oprema celotnega stanovanja

Kadar opremljamo celo hišo ali stanovanje, stranke največkrat načrtovanje notranje notranje opreme prepustijo arhitektu. V tem primeru so materiali že izbrani, mi poskrbimo za kvalitetno izdelavo in vgradnjo pohištva.

V kolikor načrtov nimate, vam izkušena ekipa Mizarstva Alič na podlagi izmere svetuje in predlaga optimalne rešitve. Za notranjo opremo stanovanja ali hiše pripravimo tudi 3D izris pohištva. Skupaj se odločimo za materiale in barve, ki se lahko pri celotni notranji opremi stanovanja navezujejo med seboj.  Material, ki ga uporabimo za izdelavo notranjih vrat po meri, se prav tako lahko uporabi pri izdelavi kuhinje, dnevne sobe, predsobe, kopalnice ali spalnice. Vsak prostor pa lahko poleg prevladujočega materiala poživimo z dodatki, barvami, ogledali ali oblazinjenjem. S takim pristopom notranjo opremo hiše ali stanovanja zaokrožimo v zaključeno dovršeno celoto.


Pohištvo po meri

5 razlogov zakaj se odločiti za pohištvo po meri:

 • Imate natančno predstavo, kakšno pohištvo želite imeti in potrebujete nekoga, da vašo idejo realizira
 • Imate majhno stanovanje in je potrebno prostor kar najbolj funkcionalno izkoristiti
 • Svoj dom želite opremiti v enotnem slogu
 • Cenovni razpon različnih, a hkrati kvalitetnih materialov omogoča, da je naše pohištvo po meri dostopno vsakomur
 • In nenazadnje bi se radi pohvalili z unikatnim pohištvom, kakršnega bi vam zavidali vsi!


Nudimo vam

Izdelujemo moderne kuhinje, klasične kuhinje in jedilnice po naročilu

Ko se odločamo za novo kuhinjo, si moramo najprej zamisliti, kakšna naj bo: klasična kuhinja ali moderna kuhinja.  V Mizarstvu Alič vam glede na razpoložljiv prostor svetujemo pri postavitvi kuhinjskih elementov.  Kuhinjske omare lahko vgradimo samo ob stenah. Če pa prostor dopušča, je lahko vaša kuhinja z otokom. Na kuhinjski otok postavimo vodo, kuhališče, lahko pa ga preprosto razširimo v zajtrkovalni pult. Vaša kuhinja po naročilu je lahko izdelana iz mediapana, furnirane iverice ali iverala. Največkrat pa kuhinje po meri izdelamo v kombinacji različnih materialov. Steno med zgornjimi in spodnjimi kuhinjskimi elementi zaščitimo z laminatom, umetnim kamnom ali s stekleno kuhinjsko oblogo. Steklena kuhinjska obloga je lahko poljubno barvana ali pa jo krasi fototapeta po vaši izbiri. Kuhinjski pult je prav tako lahko izdelan iz umetnega kamna ali zaščiten z laminatom. Na vašo željo izdelamo tudi masiven kuhinjski pult. Moderne kuhinje imajo vgrajene kvalitetne predale z mehkim zapiranjem in dvižne mehanizme. Stranke se pogosto odločajo za čiste kuhinjske linije brez ročajev. V tem primeru se kuhinjski elementi odpirajo na dotik ali pa imajo v ličnice vrezkan ročaj.

Spalnice po meri največkrat sestavlja velika vgradna garderobna omara, postelja po vaši meri in nočna omarica.

Z ustrezno izbiro barv in pohištva po meri bo počitek še slajši. Postelja za spalnico ali otroško sobo lahko stoji na nogicah, v primeru pomanjkanja prostora pa pod ležišče vgradimo predale za odeje. Izdelujemo zakonske postelje in postelje vseh ostalih dimenzij. Posteljni okvir in vzglavje po želji oblazinimo z naravnim ali umetnim usnjem, vse to pa barvno usklajujemo z ostalim pohištvom v spalnici. Vgradne garderobne omare v spalnici zapolnijo razpoložljiv prostor od tal do stropa. Za lažjo dostopnost v omare vgrajujemo izvlečne police, notranje predale z mehkim zapiranjem, različne obešalnike in dodatke po izbiri stranke. V kolikor pa imate za oblačila namenjeno garderobno sobo, vam po meri v njo vgradimo police in obešalnike. Dobavljamo tudi stekla in ogledala za vaš prostor.

V Mizarstvu Alič izdelujemo kvalitetne predsobe po meri

Pohištvo v predsobi že lahko napoveduje stil, v katerem je opremljeno preostalo stanovanje. Pri izbiri in načrtovanju pohištva upoštevamo dejstvo, da v predsobi odlagamo precej stvari in je potrebno temu nameniti kar se da največ prostora. Funkcionalna predsoba je opremljena z vgradnimi omarami izdelanimi po meri, kamor vgrajujemo izvlečne police za večjo preglednost, predale in obešalnike. Če nam prostor dopušča, vanjo umestimo tudi prostor namenjen sedenju, ki pa je za večjo udobnost lahko oblazinjen z naravnim ali umetnim usnjem. Izbira materialov za predsobe po meri je enako široka kot za ostale prostore. Furnirana iverica, barvani mediapan, ki je lahko mat ali visokega sijaja. Cena predsobe po meri se lahko zniža, če pri izdelavi uporabimo  iveral z abs nalimki.

Moderne dnevne sobe so opremljene minimalistično

Moderne dnevne sobe so največkrat opremljene minimalistično. Regali za dnevno sobo so dvignjeni od tal in pritrjeni na steno. Klubska mizica izdelana po meri je lahko klasična ali moderna, torej nepravilnih oblik in izdelana iz različnih materialov. V primeru manjšega stanovanja v dnevno sobo vgradimo omare od tal do stropa, s čimer pridobimo veliko shranjevalne površine. Kot pri ostalem pohištvu, lahko za izdelavo pohištva za dnevno sobo  izbiramo različne materiale. Regali za dnevno sobo so največkrat izdelani v kombinaciji barvanega mediapana in furnirane iverice. Kot cenejša a še vedno kvalitetna izvedba pohištva za dnevno sobo pa je narejena iz iverala. Pri iveralu lahko izbiramo med celo paleto barv in različnimi lesnimi ali drugimi dekorji.

Mladinske sobe po meri so zasnovane tako, da rastejo z otrokom

Otroška soba po meri se najpogosteje opremlja tako, da bo uporabna tudi kot mladinska soba. Če nam sam prostor dopušča, postavimo vanjo posteljo večjih dimenzij: na primer 140x200cm. Kadar pa je stiska s prostorom velika, v otroške sobe postavimo pograd po meri. Otroške postelje po meri imajo pogosto pod ležiščem vgrajene predale, ki služijo kot predali za igrače ali pa shramba za odeje. Posteljni okvir in naslon mladinske postelje po željah stranke tudi oblazinimo. V vgradne otroške omare za lažjo dostopnost vgrajujemo izvlečne police in predale ter potezne obešalnike. Mladinsko soba naj ima pisalno mizo čim večjo in izdelana naj bo iz kvalitetnih trpežnih materialov. Z odločitvijo za izdelavo mladinske sobe po meri boste vašemu otroku omogočili prijazno in stimulativno okolje za odraščanje.

Izdelujemo lesena notranja vrata po meri

Izdelamo vam lesena notranja vrata in podboje po meri, ki se kar najbolje vklopijo v prostor. Lahko izbirate med barvanimi ali furniranimi notranjimi vrati. Furnir na vašo željo lahko poteka prečno ali vzdolžno na vrata. V vsa notranja vrata vgrajujemo kvalitetne magnetne ključavnice in skrita nasadila Simonswerk Tectus. Dobavljamo in bgrajujemo tudi kvalitetne kljuke za notranja vrata. Nudimo vam vrata s skritimi podboji – torej so vrata poravnana s steno. Skriti podboji so uporabljeni v dveh primerih: kadar želimo poudariti samo vratno krilo in ga z močnim lesnim vzorcem postavimo v ospredje. V primeru vrat barvanih kot so stene prostora pa lesena notranja vrata napravimo praktično nevidna, stenske linije tako ostanejo čiste in ravne. Po meri izdelamo tudi notranja drsna vrata. Kot klasična notranja vrata so tudi lesena drsna vrata lahko furnirana ali barvana.

Nudimo vam kopalniške omarice izdelane po meri

Kopalniško pohištvo po meri sestavljajo kopalniški elementi prilagojeni vašemu prostoru. Kopalniške omarice so lahko izdelane iz barvanega mediapana ali pa so furnirane. V kopalniške omarice vgradimo ogledala poljubnih dimenzij in led luči. Iz enakih materialov kot kopalniške omarice je možno izdelat tudi kopalniški pult. Kopalniški pulti so lahko stekleni, leseni, barvani, izdelani iz kerrocka ali pa iz umetnega kamna.

Moderno kopalniško pohištvo ima vgrajene predale z mehkim zapiranjem, led luči, velika ogledala in vratca brez ročajev. Pohištveni ročaj nadomesti v ličnico vrezkan ročaj.

Vgradne omare po meri učinkovito zapolnijo razpoložljiv prostor

Vgradne omare po meri izdelamo za vsak prostor vašega doma: spalnico, predsobo, dnevno sobo, otroško sobo, pralnico, garažo, …V vgradne garderobne omare vgrajujemo kvalitetne notranje predale, klasične ali izvlečne police, potezne obešalnike ali obešalne palice – odvisno od višine le teh, obešalnike za hlače in ostale dodatke po željah stranke. Garderobne omare po naročilu se lahko odpirajo klasično ali pa z drsnimi vrati – spet odvisno od prostora, ki nam je na voljo. Vgradimo vam tudi led luči, ki se prižgejo, ko omaro odprete. Vgradna omara je najboljše izkoriščen prostor, ki nam je na voljo.

Izdelujemo pisalne in računalniške mize po meri ter ostalo pisarniško pohištvo

Izdelujemo pisarniško pohištvo po meri. Po vaših željah izdelamo pisalne mize, regale, vgradne omare, mize za sejne sobe, nudimo pa vam tudi kvalitetne pisarniške stole. Pisarniško pohištvo je celota, ki je del vtisa, ki ga vaše stranke dobijo o vašem podjetju.

Računalniška miza naj bo čim večja, izdelana iz kvalitetnega materiala, lahko pa je tudi nastavljiva po višini. Pisarniške mize imajo vgrajene kvalitetne predale z mehkim zapiranjem. Pisarniške omare izdelamo iz različnih materialov, kot so barvani mediapan, iveral ali furnirana iverica.

Izdelamo pohištvo za vsak prostor

Pohištvo po meri je primerno za opremo vsakega prostora v vašem domu, v počitniški hiši, v poslovnem ali javnem prostoru.

V stanovanju imamo kar nekaj prostorov, katerih opremi večina ne nameni velike pozornosti, vendar prav to pohištvo pripomore h kvaliteti našega bivanja. Mednje zagotovo sodijo shrambe, garaže, utility, kleti, in še bi kaj našli.  Z učinkovitim načrtovanjem in izdelavo pohištva po meri teh prostorov povečamo njihovo funkcionalnost ter pripomoremo, da prostor postane prijazen uporabniku.

Tako kot oprema našega stanovanja pripoveduje zgodbo o nas, tako si tudi glede na opremo poslovnega prostora stranke ustvarijo podobo o vas. Pisarna, čakalnica, ordinacija, sejna soba ali pa otroška igralnica. V vseh z izbiro pohištva po meri pustite svoj pečat, ki ga cenijo tudi vaši obiskovalci in se pri vas zato dobro počutijo.


Dodatna ponudba

Zavedamo se pomembnosti celovite ponudbe, zato naš program stalno dopolnjujemo z dodatno ponudbo.

Gospodinjski aparati
Pri nas lahko na enem mestu dobite kvalitetno pohištvo in gospodinjske aparate. V ponudbi imamo vse vrste gospodinjskih aparatov priznanih blagovnih znamk dosegljivih na slovenskem trgu. Preko kontaktnega obrazca pošljite povpraševanje, mi pa vam bomo pripravili ugodno ponudbo, aparate pa vam bomo tudi dostavili in vgradili.


Stekla in ogledala
Steno med zgornjimi in spodnjimi elementi v kuhinjah v zadnjem času največkrat zaščitimo s stekleno oblogo iz kaljenega stekla. Steklo je odporno in enostavno za čiščenje. Poigravate se lahko z barvami oziroma svojo kuhinjo popestrite z izbiro fototapete.


Tehnični ali naravni kamen
Pult iz tehničnega ali naravnega kamna je primeren za delovno površino v kuhinji in kopalnici. Ne vpija maščob in vlage ter je preprost za čiščenje. V prostor s kamnom vnesemo delček narave.


Kljuke
Vrata izdelana v našem podjetju boste odpirali z vrhunskimi kljukami znanih svetovnih proizvajalcev. Izbirate lahko med različnimi materiali, barvami in oblikami. Izbrane kljuke vam strokovno vgradimo.


Razstavni salon

Ljudje smo vizualna bitja. Ko naša ideja o novem pohištvu dozori, si še vedno ne znamo natančno prestavljati, kako bo to izgledalo v prostoru. S pomočjo 3D izrisa vam pri tem pomagamo. Še lažje pa je, če stvari vidimo v živo, potipamo, odpremo…

Zato bomo za vas v letu 2017 odprli razstavni salon. V njem si boste lahko ogledali naše izdelke. Predstavljena bo oprema celotnega stanovanja in notranja vrata. Prikazane bodo tudi tehnološke rešitve in novosti na tem področju.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 90062736
 • Ime podjetja:
 • Mizarstvo Alič, Darko Alič s.p.
 • Občina:
 • Škofja Loka
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 88

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si