Mizarske storitve Miran Parkelj s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3064/mizarskestoritvemiranparkeljsp-1468912234.JPG
Mizarske storitve Miran Parkelj s.p.
Mizarske storitve Miran Parkelj s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3064/mizarskestoritvemiranparkeljsp-1468912234.JPG 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Miran Parkelj (+)

Jevnica 76, Kresnice 1281, Slovenija

031 382 888
miran.parkelj@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Mizarske storitve Miran Parkelj s.p. iz Kresnic izdeluje pohištvo po meri, opravlja pa tudi avtobusne prevoze po Sloveniji. Naročite avtobus po meri za vaš izlet, ekskurzijo ali transfer. Izvajamo prevoze šolskih izletov in ostalih prireditev.

Vozni park podjetja ustreza vsem zahtevanim predpisom in zakonom, upravlja pa ga prijazen voznik z licenco in dolgoletnimi izkušnjami.

V času vožnje so vsi potniki dodatno nezgodno zavarovani!

 

Če iščete kvalitetno izdelano in cenovno dostopno pohištvo po meri, ste na pravem naslovu!

Za vas in po vaših željah izdelujemo kuhinje in jedilnice, dnevne sobe, vgradne omare, pohištvo za spalnice, kopalnice, predsobe, poslovne prostore, stopnice, vrata in ostalo, kar potrebujete, da bo vaše bivanje udobnejše in prijaznejše. Pohištvo izdelujemo iz različnih visoko kvalitetnih materialov, za boljšo funkcionalnost našega pohištva pa se poslužujemo najrazličnejših tehnoloških rešitev.

  • Davčna številka:
  • 87042916
  • Ime podjetja:
  • Mizarske storitve Miran Parkelj s.p.
  • Občina:
  • Litija
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si