Milax, proizvodnja in trgovina oblazinjenega pohištva, d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1435/milaxproizvodnjaintrgovinaoblazinjenegapohistvadoo-1461134021.jpg
Milax, proizvodnja in trgovina oblazinjenega pohištva, d.o.o.
Milax, proizvodnja in trgovina oblazinjenega pohištva, d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1435/milaxproizvodnjaintrgovinaoblazinjenegapohistvadoo-1461134021.jpg 4.5 05 1

Povprečno od 244 ocen

Vaša ocena

Bolkova ulica 52, Radomlje 1235, Slovenija

01 7227810
051 603 376
01 7227606
info@milax.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Milax je bilo ustanovljeno leta 1992 in registrirano za proizvodnjo in prodajo oblazinjenega pohištva. Podjetje Milax je eden od večjih slovenskih proizvajalcev oblazinjenega pohištva. Osrednja poslovna dejavnost podjetja predstavlja izdelavo in prodajo sedežnih garnitur, postelj, počivalnikov, foteljev, taburejev in raznih dodatkov lastne  blagovne znamke. Hkrati pa podjetje Milax dopolnjuje svoj prodajni program tudi z inženiring projekti, s storitvami po izbiri naročnika in z  individualnimi naročili kupcev s svetovanjem arhitekta.

 

Že dve desetletji podjetje Milax ostaja zvest kupcem na način ponuditi najkvalitetnejše in zadovoljiti še tako zahtevnega kupca po konkurenčni ceni.

S stalno ponudbo širokega asortimana materialov za oblazinjenje  od  vrhunskih proizvajalcev, mikrotkanin, dekorativnih tkanin, pvc tkanin predvsem  pa usnja, želimo uresničiti  željo vsakega kupca, da bo njegova sedežna garnitura prava izbira udobja, dobrega počutja ter popestritev prostora v njegovem ambientu.

S sodobno tehnologijo, s strokovnim znanjem zaposlenih, fleksibilnim servisom dostave in montaže, poskrbimo za zadovoljstvo vseh naših kupcev.

Celotni prodajni program naših izdelkov lahko izbirate in naročite v vseh pohištvenih centrih po Sloveniji.

 

Sedežne garniture

V prodajnem programu lahko izbirate različne dizajne sedežnih garnitur in izredno prilagodljivost modelov pri sestavljanju v kotne ali samostojne sestave.

Posamezne elemente vseh sedežnih garnitur lahko sestavite ter prilagodite po meri vašega prostora.

S poljubno izbiro barve in materiala si lahko naredite prav vsak model sedežne garniture izključno po vašem izboru.

Možna izdelava po meri!

 

Vzdrževanje

Vzdrževanje oblazinjenega sedežnega pohištva

Vsako oblazinjeno pohištvo potrebuje tudi redno vzdrževanje, zato imamo v prodajni ponudbi za vas, komplet sredstev za nego usnja in mikrotkanine.

Za pravilno ter učinkovito uporabo so priložena navodila in čistilni pribor.

Z redno uporabo teh sredstev v skladu s priloženimi navodili, si zagotovite prijetnost in uporabnost oblazinjenega izdelka. S tem bo vaš izdelek ohranil kvaliteto svoje namembnosti.

 

Servis

Dostava in montaža sedežne garniture

V našem podjetju poskrbimo, da vam naročeno sedežno pohištvo  pripeljemo tudi na dom. Glede na vaše naročilo in željo uredimo tudi vnos v prostor ter montažo v samem prostoru.

Že pri nakupu pa je priporočeno, da opozorite prodajalca, če imate ožja vrata, ozka stopnišča in podobno...

Ker so sedežne garniture in postelje večji elementi, jih je težje prenesti v prostor.

 

Inženiring

Lastni prodajni program oblazinjenega pohištva podjetje Milax uspešno dopolnjuje z načrtnimi projekti.

V skupnih projektih svoje strokovno znanje in izkušnje zanimanjem udejanja po načrtu ter inovativnosti arhitektov v različnih poslovnih in zasebnih ambientih.

Ker smo fleksibilno podjetje z možnostjo hitre prilagoditve izdelave po želji arhitektov, lahko poskrbimo za oblazinjenje prav vsaka elementa pohištva, kot so sedežne garniture, fotelji, ležalne zofe, kanapeji, počivalniki, stoli, sedežne klopi, stenske obloge, vrata....

S  široko ponudbo materialov za oblazinjenje v različnih kvalitet usnja, mikrotkanine, dekorativne tkanine, pvc tkanine ... Se lahko udejanji  prav vsaka načrtovana želja  naročnika.

 

Storitve po naročilu

Da bo vaš bivalni prostor stilsko urejen, poskrbi podjetje Milax tudi za prenovo vašega oblazinjenega pohištva.

Skratka vaše uporabne izdelke stole, sedežne klopi, vrata, lahko pretapeciramo v različne kvalitete in barve usnja,mikrotkanine in dekorativne tkanine.

Če pa ste nostalgični in imate sedežno garnituro, ki jo ne želite zamenjati, vam  tudi to  v celoti prenovimo ter preoblečemo v različne materiale po vaši izbiri.

...še več jih lahko pretapiciramo tudi iz vašega materiala.

 

Prodaja materialov

V našem podjetju vam poleg izdelave različnih vrst oblazinjenega pohištva omogočamo tudi nakup različnih pen za oblazinjeno pohištvo in blaga, ki ga uporabljamo pri našem delu.

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
08:00 - 18:00
Torek
08:00 - 15:00
Sreda
08:00 - 18:00
Četrtek
08:00 - 15:00
Petek
08:00 - 18:00
Sobota
08:00 - 12:00
Nedelja
01:00 -
 • Davčna številka:
 • 77109279
 • Ime podjetja:
 • Milax, proizvodnja in trgovina oblazinjenega pohištva, d.o.o.
 • Občina:
 • Domžale
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  4.5 4.5 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Pohvalila bi vaše podjetje Milax,izjemno oblazinjeno pohištvo. Lep dan Manja
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si