Izdelke Mesnin Zalar odlikuje domačnost, kakovostna surovina in skrbna roka mesarjev. Erik Zalar iz Sežane vse izdelke ročno oblikuje z veliko občutka, in vsakemu izdelku doda pridih domačnosti.
Izdelke izdelujemo na potrošniku prijazen način. Trudimo se uporabljati naravne začimbe, brez dodanih barvil, laktoze in glutena ter s čim manjšo količino aditivov. Prekajeni izdelki kot so šunka, krača, vrat, rebra, govedina, jeziki in kosti so narejeni iz kakovostne surovine. So suho soljeni z dodatkom naravnih začimb, kot sta lovor in poper ter klasično prekajeni v prekajevalnicah.
Suhe salame in klobase so narejene iz izbranega kakovostnega mesa, ročno oblikovane ter klasično prekajene in sušene. Sušeno meso odlikuje suho soljenje mesa in uporaba naravnih začimb, kot sta lovor in poper, nežno aromo dima pa prispeva hladno prekajevanje. Sušenim izdelkom pridih domačnosti daje prekajevalnica na drva.
Mast in maščobni izdelki so narejeni brez konzervansov. Pri njihovi predelavi je uporabljena kuhinjska sol, aromo pa dajejo naravne začimbe (česen, poper).
V tradicionalnih domačih mesninah Čadež se že od nekdaj uporabljajo samo najboljše in najbolj pristne izbrane sestavine:
V naši ponudbi lahko dobite:
Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.
Mesnine Zalar, razvoj in prodaja zdravih mesnin, Erik Zalar d.o.o.