Mesarstvo Smolar

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1899/mesarstvosmolar20-1463416494.jpg
Mesarstvo Smolar
Mesarstvo Smolar https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1899/mesarstvosmolar20-1463416494.jpg 0 05 0

Povprečno od 8 ocen

Vaša ocena

Mariborska cesta 10, Dravograd 2370, Slovenija

02 8720070
smolar@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Mesarstvo Smolar se ukvarja s proizvodnjo in predelavo mesa in mesnih izdelkov.

Strankam nudimo meso domačih koroških rejcev in mesne izdelke iz lastne proizvodnje. vabljeni v mesnice v dravograd, črno, radlje in na prevalje.

Goveje meso prihaja od goveda, ki se prosto pase na ograjenih pašnikih ali pa
je posebej rejeno v hlevu. Goveje meso delimo na meso mlade govedi in na govedino.

Kategorije se razlikujejo po kakovosti samega mesa in vsebnosti maščob. Vsaka jed, ki vsebuje goveje meso, zahteva določene dele govedine, od  vašega okusa pa je odvisno, če želite meso bolj pusto in brez maščob ali malo pisano.

Mlado goveje meso:

Mlado goveje meso je meso mladih goved. Je živo rdeče barve in ima tanko vrasle bele maščobne plasti med mišicami. Mlado goveje meso se precej enostavno loči od stare govedine. Slednja je namreč temnejše rdeče barve, maščobne plasti pa so bolj rumenkaste barve. Prav premreženost mesa z maščobnimi plastmi ali marmoriranost je odločilnega pomena pri kategorizaciji mesa in pri izbiri kosov mesa za pripravo jedi. Mlado goveje meso je mehko in sočno. Za pripravo je relativno enostavno in ne potrebuje toliko obdelave kot starejše goveje meso.

 

Govedina za okusne jedi:

Goveje meso vsebuje številne hranilne snovi, rudnine, železo in cink. Zmerno uživanje govejega mesa vam ne bo povzročalo zdravstvenih težav. Prav pa je, da je govedina čim manj mastna, saj so prav maščobe tiste, ki lahko povzročajo številne bolezni srca in ožilja. Govedina, ki vam jo ponujamo, je najboljše kakovosti. Vedno se potrudimo, da meso butično obdelamo in odstranimo vso odvečno maščobo. Govedina je meso, ki se lahko uporablja za pripravo najrazličnejših jedi. Naj jih omenimo le nekaj: golaž, ragu, pečenke, zrezki.

Izdelke vseskozi izboljšujemo in jih prilagajmo novim okusom in zahtevam strank.

  • Davčna številka:
  • 41818709
  • Ime podjetja:
  • Mesarstvo Smolar d.o.o.
  • Občina:
  • Dravograd
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si