Mesarstvo Križnik

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/598/mesarstvo-kriznik-1457636392.png
Mesarstvo Križnik
Mesarstvo Križnik https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/598/mesarstvo-kriznik-1457636392.png 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Andrej Križnik (+)

Vransko 55, Vransko 3305

03 705 52 33
041 390 150
info@cevapcici.eu

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Mesarstvo Križnik se ukvarjamo s prodajo svežega junčjega mesa, teletine, svinjine in perutnine, ter prodajo izdelkov in pripravkov iz lastne proizvodnje.

Naše glavno vodilo je domača slovenska kvaliteta in s tem zadovoljen kupec. Zato se trudimo, da dobavljamo meso od priznanih rejcev in dobaviteljev, ki nam zagotavljajo domače slovensko poreklo.

 

Pri pripravi mesnih pripravkov in izdelkov se prilagajamo staremu, klasičnemu načinu proizvodnje. Uporabljamo stare preizkušene recepte in klasičen način predelave. Naši prekajeni izdelki so narejeni s klasičnim razsoljevanjem in klasičnim prekajevanjem z bukovimi drvmi, kar daje našim izdelkom posebno aromo iz časa naših babic.

 

Sledimo željam in potrebam kupcev. To skušamo doseči s kakovostno storitvijo po konkurenčnih cenah.

 

Z željo, da bi se čim bolj približali kupcem in jim omogočili nakup bližje doma smo uvedli prodajo iz prodajnega avtomobila Križnik.

 

Prav tako smo v Velenju na Koroški cesti 44 postavili prodajni avtomatmesomat Križnik za prodajo mesnih izdelkov in pripravkov.

 

Ponujamo vam:

 

 

Vir

 

  • Davčna številka:
  • 72229543
  • Ime podjetja:
  • Andrej Križnik s.p. Mesarstvo Križnik
  • Občina:
  • Vransko

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si