Meg d.o.o., kamnoseštvo, svetovanje in gradbeništvo

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2547/naslovna-1504522363.jpg
Meg d.o.o., kamnoseštvo, svetovanje in gradbeništvo
Meg d.o.o., kamnoseštvo, svetovanje in gradbeništvo https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2547/naslovna-1504522363.jpg 0 05 0

Povprečno od 279 ocen

Vaša ocena

Krožna pot 13a, Ljubljana 1000, Slovenija

01 5446021
041 364 064
info@meg.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Meg iz Ljubljane se ukvarja z izdelavo, dobavo in montažo izdelkov iz marmorja in granita. Izdelujejo kamine, pulte, stopnice, okenske police, nagrobnike ter stenske obloge.

 

Kamini - notranji, zunanji

Kamini v sodobnem času nimajo več le funkcijo ogrevanja prostora, lahko nam služijo kot estetski element našega doma in vrta.

 

Stenske obloge

Stenske obloge iz naravnega kamna plemenitijo in povečajo estetski videz vašega prostora. Uporabljamo jih za dekoracijo stenskih oblog vašega doma, oblaganje kaminov, bazenov, zunanjih fasad,…

 

Pulti - kuhinjski, kopalniški, ...

Prijeten občutek domačnosti in estetike obenem trpežnost ter odpornost na vročino, vreznine, odrgnine,… Nezahtevni za vzdrževanje in čiščenje.

Izdelujemo in montiramo kuhinjske in kopalniške pulte ter razne delovne mize iz različnih granitov in marmorjev različnih oblik, debelin, velikosti, obdelav. Izdelamo izreze za pipe, umivalna korita, kuhalne plošče,…. Montiramo na razne podkonstrukcije, kovine, opeke, razno pohištvo, les, ...

 

Police - notranje, zunanje

Okenske police iz marmorja in granita so nepogrešljivi gradbeni element pri urejanju vašega doma. Prostoru dajejo poseben šarm, ki ga ima le naravni kamen. Prednost okenskih polic iz naravnega kamna, nesmrtni material odporen na razne vremenske vplive (vlaga, mraz, sonce,…).

 

Stopnice - notranje, zunanje

Stopnice iz naravnega kamna bodo zagotovo pustile unikaten pečat, saj zaradi neomejene življenjske dobe, naravnega in lepega videza dajejo prestiž, skladnost ter prefinjenost vašemu domu. Poleg naštetih lastnosti so enostavne za čiščenje ter vzdrževanje.

Tlaki, talne obloge - notranje, zunanje

Naravni kamen je med najbolj trpežnimi material za talne obloge. Dobro prenaša zunanje vplive, ter je enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Zliva se v kombinaciji s katerimkoli materialom in z njim lahko razbijemo monotonost prostora.

 

Okvirji - vratni, okenski

Obloge iz naravnega kamna bodo v vaš prostor prinesle pridih elegance, prefinjenosti, prestiža,… Opravljajo funkcionalno ter estetsko funkcijo zato so primerne za starejše kot tudi modernejše objekte.

Izdelujemo in montiramo obloge iz raznih granitov in marmorjev, različnih debelin, barv, oblik in načina obdelave. Površina je lahko različno obdelana, špičena, štokana, polirana, rezana.

  • Davčna številka:
  • 35183268
  • Ime podjetja:
  • MEG d.o.o., podjetje za gradbeništvo, kamnoseštvo in transport
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si