Medra telekomunikacije, Aleš Podvratnik s.p., Brezovica pri Ljubljani

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5975/medratelekomunikacijealespodvratnikspbrezovicapriljubljani2-1498460817.jpg
Medra telekomunikacije, Aleš Podvratnik s.p., Brezovica pri Ljubljani
Medra telekomunikacije, Aleš Podvratnik s.p., Brezovica pri Ljubljani https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5975/medratelekomunikacijealespodvratnikspbrezovicapriljubljani2-1498460817.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Aleš Podvratnik (+)

Dragomerška cesta 23, Brezovica pri Ljubljani 1351, Slovenija

041 732 544
info@medra.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Medra, Aleš Podvratnik s.p. iz Brezovice pri Ljubljani se ukvarjamo z elektro instalacijami, telefonijo, računalništvom, video nadzorom in servisom ter vzdrževanjem.


Instalacije

Univerzalno ožičenje
Gradimo univerzalno ožičenje, ki se uporablja za povezavo računalniške mreže, vseh vrst telefonije od stare analogne, ISDN - ja, vseh vrst faksov, mrežnih tiskalnikov do nove IP telefonije ki se zmeraj več pojavlja na tržišču.


Optična instalacija
Uporablja se za povezavo med komunikacijskimi vozlišči. Je najbolj zanesljiva instalacija odporna na vremenske vplive, in seveda galvansko loči točko A od točke B. Ponekod se uporablja tudi za povezavo strežnikov in mrežnim stikalom ali pa telefonske centrale med seboj na različnih lokacijah.


Brezžične povezave in omrežja
Gradimo od najbolj enostavnih, prijaznih hišnih brezžičnih omrežij za priklop vseh sodobnih elektronskih naprav, do zelo zahtevnih povezav med stavbami za prenos medmrežnih podatkov ali pa varnostnih kopij na oddaljenih lokacijah.


Elektro instalacije
Izvajamo enostavne in pametne električne instalacije v stanovanjskih hišah in podjetjih. Seveda so tukaj z nami zunanji partnerji, ki srbijo za strokovnost in kvaliteto izdelave.

 

Telefonija

Naše podjetje se trudi slediti tehnologij in napredku zato vam ponujamo najsodobnejše komunikacijske storitve. Rešujemo in predlagamo različne rešitve na zahtevo uporabnikov.

Montiramo kakovostne in na trgu že dolgo znane znamke telefonskih sistemov.

Vgrajujemo različne naprave za zmanjšanje stroškov iz stacionarnih v mobilna omrežja kot so GSM vmesniki, klici v tujino prek IP telefonije…

Zato vam ponujamo različne telefonske sisteme za manjša, majhna in velika podjetja, seveda tudi za večstanovanjske hiše in hotele lahko poskrbimo.

 

Računalništvo

Servisiramo računalnike in računalniško opremo, sestavljamo računalnike po vaših željah in predlagamo morebitne ne kompatibilnostih strojne opreme. Postavljamo strežnike za manjša podjetja in jih vzdržujemo. Čistimo operacijske sisteme morebitnih virusov ali spam-ov in nalagamo programsko opremo.

 

Video nadzor

Instaliramo klasične in IP video nadzorne sisteme, ki se razlikujejo v tehnologiji analognega in digitalnega prenosa med kamero in snemalnikom, diskom ali FTP-jem. Nova IP tehnologija vam ponuja da na vsaki kameri določiš kaj in kako bo delovala, na kar pri klasičnem videonadzoru nadzoruje snemalnik ali pa računalnik ki je za to namenjen.

 

Servis in vzdrževanje

S pogodbo ki jo podpišete z našim podjetjem si lahko zagotovite hiter in učinkovit servis na vašem domu ali podjetju. Z mesečnim pavšalom ste lahko prvi v vrsti za odpravljanje napak in nujnih servisov.

Pogodba je namenjena posameznikom in podjetjem, ki si ne morejo privoščiti daljšega izpada delovanja sistemov.

Servisiramo in vzdržujemo telefonske centrale, aparate, mrežno opremo in računalnike. Servise izvajamo na terenu , delavnici, če je kaj manjšega pa kar na daljavo. Nudimo pomoč po telefonu če je to le možno.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 31754198
  • Ime podjetja:
  • MEDRA TELEKOMUNIKACIJE, ALEŠ PODVRATNIK S.P.
  • Občina:
  • Brezovica pri Ljubljani
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si