Medijske in komunikacijske storitve, Mateja Delakorda s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2686/medijskeinkomunikacijskestoritvematejadelaksp1-1466700062.png
Medijske in komunikacijske storitve, Mateja Delakorda s.p.
Medijske in komunikacijske storitve, Mateja Delakorda s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2686/medijskeinkomunikacijskestoritvematejadelaksp1-1466700062.png 0 05 0

Povprečno od 47 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mateja Delakorda (+)

Sončni Log 6, Logatec 1370, Slovenija

040 738 061
info@zgodbenakrozniku.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Mateja Delakorda s.p. vam ponuja medijske in komunikacijske storitve ter organizacija dogodkov.

Blog Zgodbe na krožniku predstavlja rezultat moje kulinarične žilice, novinarske izobrazbe in želje po pripovedovanju zgodb. Hkrati pa je tudi prostor, ki mi pomeni sprostitev po napornih delavnikih, saj zelo rada ustvarjam v kuhinji, kuham za ljudi, ki jih imam najraje, preizkušam nove recepte in jih delim z ostalimi kulinaričnimi navdušenci.

Zgodbe na krožniku ni kuharski blog, ta ne bo temeljil le na receptih, temveč si ga zastavljam širše. Pisala bom o tem, kako kulinarika povezuje ljudi, osmišlja prehranjevanje in prenaša tradicijo. Kulinarika je zgodba, ki se nikoli ne konča. Z njo se srečujemo vsak dan, na vsakem koraku, in če ji prisluhnemo, nam marsikaj pove. Vsak krožnik in vse, kar je postavljeno nanj, ima svoj pomen, zgodovino, sporočilo, okus, nosi zgodbo.

 

Podjetniška pot Zgodb na krožniku

Moja pot se je začela s študijem novinarstva in preizkušanja v medijskih vodah, pred nekaj leti pa sem pridobljeno komunikacijsko znanje začela nadgrajevati v smeri odnosov z javnostmi in se na tem področju tudi zaposlila. Novinarskih peruti si nisem pristrigla, tako so me od časa do časa še vedno ponesle v medijski svet, še posebej, ko sem s svojo izobrazbo združila ljubezen do kulinarike in začela pisati spletni dnevnik Zgodbe na krožniku. Vse večja branost in priljudno odkrivanje sveta kuharije sta me še bolj povezalo z mediji, mojimi bralci in raznimi deležniki na področju kulinarike. Začela sem prejemati tako medijske kot poslovne ponudbe in le vprašanje časa je bilo, kdaj bom začela razmišljati o podjetju. 
Nastal je moj svet kulinaričnega komuniciranja, v katerem pa nisem sama, ker verjamem v moč povezovanja! Pri delu sodelujem z oblikovalci, programerji, fotografi in lektorji. Skupaj kulinarično komuniciramo zgodbe na krožnikih.

 

Ponujam vam

 • Medijsko komuniciranje,
 • organiziranje dogodkov,
 • odnose za stike z javnostjo,
 • pisanje blogov.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 92291783
 • Ime podjetja:
 • Medijske in komunikacijske storitve ter organizacija dogodkov, Mateja Delakorda s.p.
 • Občina:
 • Logatec
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si