Mdom d.o.o., uvoznik in distributer blagovne znamke Maxa

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5652/mdomdoouvoznikindistributerblagovneznamkemaxa2-1493988919.jpg
Mdom d.o.o., uvoznik in distributer blagovne znamke Maxa
Mdom d.o.o., uvoznik in distributer blagovne znamke Maxa https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5652/mdomdoouvoznikindistributerblagovneznamkemaxa2-1493988919.jpg 0 05 0

Povprečno od 205 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Danijel Erbar (+)

Tržaška cesta 85, Maribor 2000, Slovenija

051 229 033
info@mdom.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Mdom d.o.o. je uveljavljeno in uspešno podjetje, ki je specializirano na področju hlajenja in ogrevanja. Podjetje je zgrajeno na 12- letnih izkušnjah zaposlenih, ki so si s svojim znanjem, profesionalnostjo pridobili zaupanje številnih strank.

Podjetje se ukvarja s prodajo, distribucijo, vzdrževanjem in svetovanjem na področju klimatskih naprav, klimatov, toplotnih črpalk in ogrevalnih sistemov. Svoje delo opravljamo tako na enostanovanjskih, večstanovanjskih in poslovnih objektih. Rešitve so izvedene v skladu z izdelanimi projektantskimi načrti ter dogovori iz investitorjem. Prav tako zagotovimo izdajo izjav, ki so potrebne za pridobitev uporabnega dovoljenja objekta.

Osebje podjetja ima večletne izkušnje s številnimi priznanimi znamkami, kot so Mishubishi, Daikin in Gree itd. Sedaj pa so paleto številnih priznanih znamk obogatili še izdelki podjetja MAXA.

Naše poslanstvo in skrb stremita k najbolj udobnim in kvalitetnim rešitvam za stranke ter k varovanju okolja.

 

Klimatske naprave Maxa

Klimatske naprave MAXA so od 2017 postale še bolj učinkovite, kar jim omogoča tudi novo hladilno sredstvo R32. Ponujajo hlajenje z veliko dodatnimi funkcionalnostmi ali pa ogrevanje z najnižjimi stroški obratovanja, celo do 6-krat ceneje kot z drugimi viri. Odločite se za cold plasma , ki uničuje bakterije in čisti zrak, ki skrbijo zato, da mrzlega ali  toplega zraka niti ne boste občutili. Privoščite sebi in svojim družinskim članom udobje in zdravje na najvišjem nivoju.

 

Toplotne črpalke Maxa

Toplotne črpalke blagovne znamke Maxa ponujajo izjemne izkoristke, tiho delovanje in slovijo po brezhibnem delovanju brez okvar. Ali pa toplotno črpalko z hibrid plinske peči, ki vedno nudi ekonomični vir energije. Pred izbiro sistema ogrevanje in velikost toplotne črpalke se posvetujte s strokovnjakom in se pridružite mnogim, ki so na ta način prihranili precej denarja, hkrati pa vgradili ogrevalni sistem, ki ustreza njihovi hiši/stanovanju ter seveda članom njihove družine.

 

Čistilci zraka in vlažilci Maxa

Čistilci zraka MAXA AERE zagotovo spadajo med najboljše naprave na trgu. MAXA je v tem segmentu že dalj časa med vodilni na trgu, predvsem zaradi tehnologije »cold plasma« ter pri vlaženju zaradi sistema dovajanja vode brez potrebe po čiščenju, brez katerega pri konkurenčnih napravah pride do neprijetnega vonja.

 

Reference

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 51140535
  • Ime podjetja:
  • MDOM, trgovina, izobraževanje in storitve, d.o.o.
  • Občina:
  • Maribor
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si