Max Les d.o.o., gozdarstvo

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3340/logomaxles-1472049739.gif
Max Les d.o.o., gozdarstvo
Max Les d.o.o., gozdarstvo https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3340/logomaxles-1472049739.gif 0 05 0

Povprečno od 220 ocen

Vaša ocena

Cesta 4. julija 129a, Krško 8270, Slovenija

07 4881350
041 798 970
07 4881356
max.les@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Poslanstvo podjetaja Max Les d.o.o. je zagotavljati kvalitetne storitve in zagotoviti popolno zadovoljstvo naših kupcev in naročnikov, zato smo v podjetju izredno fleksibilni in želje strank vedno postavimo na prvo mesto, kar se odraža v njihovem dolgoletnem poslovanju z nami.

Pri vseh storitvah, ki jih nudimo, smo se pripravljeni spoprijeti tudi s težjimi ozko specializiranimi deli, ki zahtevajo veliko znanja in izkušenj. Naša ponudba storitev je zelo obsežna, še vedno pa smo pripravljeni ustreči tudi dodatnim zahtevam in potrebam naročnika, zato se veselimo sodelovanja in vas vabimo, da nas kontaktirate.

 

Gozdarske storitve

Mulčanje vej in grmovja

Mulčanje ali strojna odstranitev zarasti je postopek, s katerim premladimo zarasle obdelovalne ali travnate površine, kar je vitalnega pomena za kvalitetno izrabo površin bodisi v gospodarske bodisi v estetske namene.

Pomembno je, da je postopek mulčanja opravljen strokovno in kvalitetno, zato vam v našem podjetju zagotavljamo obdelavo z vrhunskimi stroji in ostalo opremo.

 

Podiranje dreves

Podiranje dreves je opravilo, ki zahteva strokovnost in ustrezno znanje, saj gre za eno zahtevnejših gozdarskih storitev. Na prvem mestu je varnost, zato se moramo postopka lotiti skrbno in natančno. Z našim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami vam lahko zagotovimo kvalitetno storitev in preventivo pred morebitno škodo oziroma posledicami, ki jih ima lahko podiranje na lastno pest.

Usposobljeni smo tako za delo na težko dostopnem in nevarnem terenu, kot tudi za ozko strokovna dela kot je na primer podiranje dreves med dvema hišama, ob elektrovodih, cestah ter drugih občutljivih površinah. Po opravljenem delu vsa drevesa in veje pospravimo ter za seboj pustimo čisto zelenico.

 

Posek in spravilo lesa

Pri poseku lesa je potrebna velika strokovnost in doslednost, zato imamo vedno v mislih, da je bistveno delovati v korist dolgoročnega razvoja gozda. Vsa podrta drevesa iz gozda odstranimo profesionalno, ne da bi pri tem gozd poškodovali. Pri izvajanju del upoštevamo zakonske predpise v gozdarstvu in z dolgoletnimi izkušnjami skrbimo tudi za nego in sanacijo gozdov, ki so jih poškodovale ujme, zajedalci ali druge bolezni. Posek in spravilo lesa zanesljivo izvajamo ne glede na težavnost terena.

Debla po koncu posega tudi skrbno dostavimo na želeno lokacijo in vam olajšamo delo.

 

Prodaja drv za kurjavo

Ogrevanje z lesom ima mnogo prednosti pred ogrevanjem s fosilnimi gorivi, saj omogoča zelo varčen način ogrevanja. Naše podjetje je glede želja naročnikov popolnoma fleksibilno, zato drva za kurjavo narežemo na želeno dolžino in pripeljemo na dom v razsuti obliki, embalaži ali drugače glede na zahteve naročila.

 

Sajenje dreves

Saditev dreves je delo, ki zahteva veliko strokovnega znanja, saj moramo za uspešno rast upoštevati okoljske dejavnike, individualne potrebe posamezne rastline ter ustrezen čas in globino sajenja. Nudimo vam strokovno in kvalitetno sajenje gozdnih sadik, sadnega drevja in ostalih sadik.

 

Lesna galanterija

Proizvodnja izdelkov iz lesa

Pri proizvodnji izdelkov iz lesa posebno skrb namenjamo kvaliteti lesa, s čimer proizvodom zagotavljamo lepoto, trajnost in uporabnost. Uporabljamo različne vrste lesa in številne izdelke naredimo tudi po želji naročnika. Kot dodatno storitev nudimo brušenje in oblanje različnih predmetov ter izdelavo ročajev za grablje ali drugo orodje.

 

Dobava lesa za mostove

Za gradnjo mostov je še posebej pomembna izbira in kvaliteta lesa, česar se pri našem podjetju zavedamo, zato za tovrstne namene dobavljamo hrastov les najvišje kvalitete. V zadnjem času nam je zaupalo kar nekaj naročnikov in naš les je bil uporabljen pri obnovitvi mostov v Kostanjevici na Krki, Brodu pri Podbočju ter Cerkljah na Dolenjskem.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 16087950
  • Ime podjetja:
  • MAX LES proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o.
  • Občina:
  • Krško
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si