Masažne storitve, Denis Berginc s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2447/Screenshot2-1465816234.png
Masažne storitve, Denis Berginc s.p.
Masažne storitve, Denis Berginc s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2447/Screenshot2-1465816234.png 0 05 0

Povprečno od 32 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Denis Berginc (+)

Bazoviška cesta 31, Ilirska Bistrica 6250, Slovenija

040 537 175
masaza.berginc@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Masažni salon se nahaja v Ilirski Bistrici na Bazoviški ulici 31. Salon vam ponuja prijetno in sproščajoče okolje. Popolnoma ločen samostojni masažni prostor vam zagotavlja najvišjo mero zasebnosti, sproščenosti in udobja.

Osebje salona stremi k prijazni in sproščujoči komunikaciji s strankami, ki ponuja visok nivo izvedbe masažnih storitev in omogoča učinkovito, higienično, varno in udobno delo. Za vsako cenjeno stranko si vzamemo dovolj časa, ji prisluhnemo in se ji popolnoma posvetimo.

Zelo se trudimo vzdrževati kvaliteto masažnih storitev, dvigovati zadovoljstvo stranke in stremimo k bolj zdravemu načinu življenja. Storitve, ki se izvajajo v masažnem salonu LUXURY BIO SPA so klasična masaža, športna masaža, anticelulitna masaža, berberska masaža ter body wrapping.

 

Ponudba

Klasična masaža

Klasična masaža je masaža celega telesa, kjer gre za sistematično obliko dotikanja, ki vzbuja ugodje in izboljšuje zdravje, saj praktično zajema vsa tkiva. Takšna masaža ne vpliva samo na izboljšanje toka krvi, ampak posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Učinki masaže so telesne in duševne narave.

 

Športna masaža

Športna masaža je specializirana masaža namenjena tako rekreativcem kot vrhunskim športnikom. Tehnike športne masaže se osredotočajo na posebne mišične skupine, aktivne v posameznem športu, služi pripravi in ohranjanju športnikove forme, izboljšanju psihofizičnega stanja ter preprečevanju in odpravi možnih poškodb. Cilj terapije je tudi vzpostaviti normalno in neboleče gibanje in koordinacijo ter povrniti funkcionalno stanje pred poškodbo.

 

Berberska masaža

Gre za klasično masažo z arganovim oljem. Masaža z arganovim oljem mora biti blaga - učinkuje na hujšanje, učvrstitev kože in sprostitev hrbta.

 

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža odpravlja skoraj vsem ženskam znan problem - celulit na zadnjici ter celulit na nogah. Anticelulitna masaža se lahko izvaja na stegnih, bokih, zadnjici ali trebuhu, največkrat pa je celulit na zadnjici in celulit na nogah najbolj problematičen. Terapija za odstranjevanje celulita se tako lahko prilagaja le na s celulitom prizadeta področja. Odprava celulita deluje na mikrocirkulacijo tako, da povzroča mehanski učinek zožitve in razširitve žil, kar ima za posledico izboljšanje krvnega pretoka in odpravo celulita. Celulit na zadnjici in celulit na nogah poslabšajo sedenje in nepravilna prehrana in bolezni povezane z zastajanjem tekočine. S to terapijo obravnavan predel kože takoj pridobi kisik, rezultat pa je odprava celulita oziroma drastično zmanjšan celulit ter videz pomarančne kože. Pridite in se sami prepričajte v rezultate po prvem preizkusu!

 

Body wrapping

Body wrapping je tudi znan pod imenom odstranjevalec celulita, saj je le temu tudi namenjen. Body wrapping ali povijanje telesa, je že vrsto let preverjena in zelo učinkovita metoda za odpravo celulita, namenjena tudi zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljševanju izgleda kože pri strijah in podkožnih maščobnih blazinicah. Ob uporabi učinkovitih preparatov, ki se nanašajo na kritične predele kot so stegna, zadnjica, trebuh, se obseg telesa zmanjša tudi za več centimetrov. Učinek je viden že po prvem body wrappingu. Že po nekaj tretmajih body wrappinga se vidno zmanjša celulit, obseg, ter poveča čvrstost in elastičnost tkiva.    Kremo za body wrapping vtremo v kožo in nato mesta, ki jih obdelujemo ovijemo z posebno folijo, ki zagotavlja, da vse sestavine prodrejo v kožo in podkožno tkivo, kjer opravljajo želene razgradne in detoksifirajoče učinke, istočasno pa s pritiskom pospešujejo oziroma povečujejo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva.

 

Cenik

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 83660321
  • Ime podjetja:
  • Masažne storitve, Denis Berginc s.p.
  • Občina:
  • Ilirska Bistrica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si