• Nahajate se:
 • Osebna nega
 • Masaža
 • Masaža in nega telesa Mirra, Mira Oberstar Muženič s.p.

Masaža in nega telesa Mirra, Mira Oberstar Muženič s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4708/masazainnegatelesamirramirapintersp-1485249783.jpg
Masaža in nega telesa Mirra, Mira Oberstar Muženič s.p.
Masaža in nega telesa Mirra, Mira Oberstar Muženič s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4708/masazainnegatelesamirramirapintersp-1485249783.jpg 0 05 0

Povprečno od 221 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mira Oberstar Muženič (+)

Čevljarska ulica 15A, Koper 6000, Slovenija

040 575 459
mirraonmyown@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Vas boli hrbet, vrat, vas ščipa v križu? Imate celulit in kakšen kilogram preveč? Se počutite utrujene in "zategnjene"? Za vse to poskrbimo v salončku Mirra v Kopru, kjer vas pričakujemo s tretmaji za telo in dušo.

Sprostite se z masažo, izboljšajte počutje s storitvami za hrbtenico in sklepe, sprejmite pomoč pri hujšanju in odpravljanju celulita.

Vljudno vabljeni!

Storitve

Klasična (švedska) masaža

Klasična švedska masaža je najstarejša in najbolj naravna metoda ohranjanja zdravja. Sprošča telo in um. Za masažo uporabljam olja najvišje kakovosti, če se le da biološko pridelana.  Masaža učinkuje na človekovo zdravje tako, da izboljšuje krvni obtok, sprošča mišice, spodbuja prebavo in s stimulacijo limfnega sistema pospešuje izločanje odpadnih snovi.

 

Breuss masaža in Dorn metoda

Dorn-Breussova metoda je svetovno priznana kombinirana masažna metoda, ki pomaga vzpostavljati naravno ravnovesje v telesu. Je učinkovita tehnika uravnavanja hrbtenice in ostalih sklepov, ki na zelo nežen in varen način telo vrača v naravno ravnovesje.

Pomaga pri večini kroničnih in akutnih težav hrbtenice in sklepov.

V video posnetku metodo predstavlja Matjaž Šimonka, maser, terapevt in inštruktor te uspešne in telesu prijazne metode.

 

Limfna drenaža

Ročna limfna drenaža je posebna masažna tehnika, ki se v medicini uporablja za spodbujanje limfnega obtoka in odpravljanje oteklin (edemov), na področju nege telesa pa kot pomoč pri odstranjevanju celulita, za lepšo polt,... v preventivi pa za ohranjanje dobrega delovanja limfnega sistema. Gibi rok posnemajo utripanje limfnih žil. Gibanje je počasno in monotono, pritisk dlani pa zelo blag. Pri delu navadno ne uporabljamo olj in mazil.

 

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža je posebna vrsta masaže, zelo podobna klasični masaži, z nekaj posebnimi tehnikami in z drugačno intenzivnostjo, ki pomaga pri odpravi celulita.  Anticelulitna masaža je osredotočena na problematično področje spodnjega dela telesa, kjer je običajno največ celulita, masira se večinoma zadnjica in noge in se ne obravnava celega telesa, kot  pri klasični švedski masaži. Anticelulitna masaža se izvaja brez olja in z oljem, ki vsebuje sestavine, ki pomagajo pri odpravljanju celulita.

 

Kana Tatoo

Poslikave telesa s Kano (Henna Tattoo).
Ker so barve za poslikavo 100% naravne, pridobljene iz rastline oz sadeža rastline, so primerne za vsakogar.

 

Delam po predhodnem telefonskem naročilu.

 

Razmišljajmo pozitivno, saj je misel energija in kot taka ima moč spreminjanja.

Pomagajmo najprej sebi, saj bomo le tako v polni formi, da bi lahko pomagali drugim.

"Bodimo sprememba, ki jo želimo videti v svetu." M. Gandhi

 

Vir

Odpiralni čas
GMT 0

Odpiralni čas

Ponedeljek
09:00 - 19:00
Torek
Zaprto
Sreda
09:00 - 19:00
Četrtek
09:00 - 19:00
Petek
09:00 - 19:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja
Zaprto
 • Davčna številka:
 • 66531748
 • Ime podjetja:
 • Masaža in nega telesa, Mira Oberstar Muženič s.p.
 • Občina:
 • Koper
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si