• Nahajate se:
 • Osebna nega
 • Masaža
 • Manualis, terapevtske masaže in športne terapije, Peter Škrjanc s.p.

Manualis, terapevtske masaže in športne terapije, Peter Škrjanc s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4660/manualisterapevtskemasazeinsportneterapijepeterskrjancsp1-1484751617.png
Manualis, terapevtske masaže in športne terapije, Peter Škrjanc s.p.
Manualis, terapevtske masaže in športne terapije, Peter Škrjanc s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4660/manualisterapevtskemasazeinsportneterapijepeterskrjancsp1-1484751617.png 0 05 0

Povprečno od 261 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Peter Škrjanc (+)

Poslovna cona A 18, Šenčur 4208, Slovenija

040 521 988
manualis.si@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Moje ime je Peter Škrjanc in sem lastnik podjetja MANUALIS terapevtske masaže in športne terapije, Peter Škrjanc s.p. Po uspešno končanem študiju na Fakulteti za šport sem svoje znanje nadgradil s pridobitvijo certifikata nacionalne poklicne kvalifikacije za maserja in certifikata NITA (Nasara International Taping Academy). Želja po nadaljnjem izpopolnjevanju na tem področju me je vodila do študija na Akademiji za manualno terapijo v Ljubljani.

Poleg različnih terapevtskih masaž in manualnih tehnik, ki so prilagojene posebej za vas in ki jih uporabim glede na vaše individualne težave, vam nudim tudi storitve za hitrejše okrevanje po športnih poškodbah, ki so nastale kot neposredna posledica intenzivne vadbe. Z uporabo pripomočkov in terapevtskih tehnik, kot so elektrostimulacija, RipTool, Voodoo Floss trakovi, presoterapija, kineziotaping in drugo, lahko znatno zmanjšate čas okrevanja, obenem pa telesu povrnete predhodno funkcionalnost.

Pri meni boste obravnavani kot posameznik in vaš obisk bo edinstvena izkušnja, tako kot je edinstven vaš primer.

 

Ponudba

Terapevtske masaže in manualna terapija

Z uporabo različnih terapevtskih masaž in manualnih tehnik, ki so prilagojene posebej za vas in ki jih uporabimo glede na vaše individualne težave, vašemu telesu povrnemo predhodno funkcionalnost, obenem pa na vas vplivajo blagodejno in pomirjujoče.

 

Tecar terapija

Tecar je metoda, s katero pri športnih poškodbah, vnetjih, bolečinah, zakrčenosti in ostalih težavah, zaradi bikompatibilne obsevalne energije, ki intenzivno aktivira oboleli predel s spodbujanjem prizadetega biološkega tkiva, dosežemo bistveno izboljšanje že po prvi terapiji.

 

"Cupping" terapija

»Cupping« oziroma vakuumska terapija je oblika alternativne medicine, ki izvira iz starih egipčanskih, kitajskih in bližnjevzhodnih kultur.

 

Kineziološki taping

Je terapevtska metoda, katere namen je z lepljenjem elastičnih samolepilnih trakov pospeševati samozdravljenje telesa s pomočjo aktivacije živčnega, limfnega in krvnega sistema.

 

Raztezanje ali "stretching"

Raztezanje bi moral biti sestavni del vsakega vadbenega programa, saj večja amplituda giba omogoča pravilnejšo in optimalnejšo izvedbo vaj tako v športu kot pri vsakodnevnih opravilih.

 

Voodoo floss trakovi

Voodoo Floss trakovi so najnovejša inovacija na področju tehnike samosprostitve mišičnih ovojnic. Ta tehnika je koristna za vsakogar, ki ima bolečine in okvaro biomehanike zaradi skrajšanih oz. zakrčenih mišic ali zabrazgotinjenja okoli sklepov.

 

Presoterapija

Računalniško vodeni sistem, s pomočjo katerega jo izvajamo, je zasnovan na načelih ročne limfne drenaže in z natančnimi in nadzorovanimi pritiski zraka pritiska na različne dele telesa ter s tem omogoča celicam samoregeneracijo.

 

Elektrostimulacija

Je postopek, pri katerem z nizkofrekvenčnimi električnimi tokovi povzročimo mišično krčenje ter na ta način povečamo ali vzdržujemo mišično moč in maso, hkrati pa omogočimo obnavljanje živcev, ki so bili poškodovani.

 

Cenik

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 71349863
 • Ime podjetja:
 • Manualis, terapevtske masaže in športne terapije, Peter Škrjanc s.p.
 • Občina:
 • Šenčur
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si