Mangala, modno kreiranje oblačil

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3840/mangalamodnokreiranjeoblacil-1475844457.jpg
Mangala, modno kreiranje oblačil
Mangala, modno kreiranje oblačil https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3840/mangalamodnokreiranjeoblacil-1475844457.jpg 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Maša Zupančič (+)

Žabnica 15, Žabnica 1357, Slovenija

051 212 350
info@mangala.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Mangala je sveža slovenska znamka modnih oblačil s sedežem v Žabnici v bližini Ljubljane. Podjetje vodi Maša Zupančič, ki ima na področju mode in ustvarjanja že bogate izkušnje. Njene izdelki izražajo avtentičnost, samosvojost in ljubezen do življenja. Pa ne pozabimo na domišljijo!

 

Znamka Mangala predstavlja naštete vrednote. Oblačila imajo včasih uporniški pridih, ki je idealen za uporniško dušo, ki se skriva v vsakem od nas. Izraža osebnost, ki se ne boji povedati svojega mnenja, zaupa vase, svojo intuicijo in svoj lastni okus in stil.

Osnovna filozofija znamke Mangala je izražanje sebe, brez strahu pred tem, kako se bo odzvala okolica. Bodite samosvoji. Živite. Raziskujte!

 

Oblačila izpod prstov Maše Zupančič so avtentična, preprosta, pa tudi udobna, tako da so idealna za vsak dan, ne le za posebne priložnosti! Ponuja tudi izredno lepe izdelke, namenjene za trening joge in surfanje.

 

Kolekcija jesen/zima 2017 (za ženske)

 

Športna oblačila

 

Naj oblačila znamke Mangala izražajo tudi vašo avtentičnost, pogum in ljubezen do življenja in raziskovanja. Upajte si!

  • Davčna številka:
  • 36743666
  • Ime podjetja:
  • Mangala, modno kreiranje oblačil, Maša Zupančič s.p.
  • Občina:
  • Notranje Gorice
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si