Maksimini arhitektura, Irena Dolgan s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4418/maksiminiarhitekturairenadolgansp2-1481106916.jpg
Maksimini arhitektura, Irena Dolgan s.p.
Maksimini arhitektura, Irena Dolgan s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4418/maksiminiarhitekturairenadolgansp2-1481106916.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Irena Dolgan (+)

Žapuže 36, Ajdovščina 5270, Slovenija

031 744 228
maksiminiarhitektura@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Maksimini arhitektura, Irena Dolgan s.p. iz Ajdovščine je projektivno podjetje, kjer se ukvarjamo s projektiranjem in gradbenim nadzorom gradbenih objektov ter zunanjih ureditev.

Izdelava projektne dokumentacije se začne z idejnimi projekti in svetovanjem investitorju, ter pridobivanjem projektnih pogojev in usmeritev za projektiranje objekta. Na podlagi teh se izdelajo projekti za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD) in projekti za izvedbo (PZI). Ko so pridobljena potrebna soglasja ter dovoljenja na izdelano projektno dokumentacijo, se šele lahko prične gradnja objekta, ki jo je potrebno strokovno nadzirati. Po uspešno dokončani izgradnji objekta je potrebno opraviti tehnični prevzem objekta, za kar moramo predložiti dokumentacijo, ki vključuje projekt izvedenih del (PID).

Pri vseh navedenih fazah izgradnje objekta vam lahko ponudimo svojo pomoč.

  • Davčna številka:
  • 45676950
  • Ime podjetja:
  • Maksimini arhitektura, Irena Dolgan s.p.
  • Občina:
  • Ajdovščina
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si