MagPharm d.o.o., prodaja farmacevtskih izdelkov

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4631/magpharmdooprodajafarmacevtskihizdelkov2-1484562329.jpg
MagPharm d.o.o., prodaja farmacevtskih izdelkov
MagPharm d.o.o., prodaja farmacevtskih izdelkov https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4631/magpharmdooprodajafarmacevtskihizdelkov2-1484562329.jpg 0 05 0

Povprečno od 1 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Zdravko Pečnik (+)

Dunajska cesta 181, Ljubljana 1000, Slovenija

040 457 767
info@z-pharm.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Z Pharm, zastopstvo ActiMaris in specializirana spletna trgovina s prehrano in pripomočki za dojenčke ter oskrbo rane.

Z PHARM - Trgovina
MILUPA - PHILIPS AVENT - ACTIMARIS

Ker imamo na področju prehrane za dojenčke večletne izkušnje, smo se odločili, da vam ponudimo možnost enostavnega , hitrega in udobnega nakupa preko naše spletne trgovine Z PHARM.
Sodelujemo z vodilnimi strokovnjaki za prehrano dojenčkov, zato lahko prehrano in nasvete zaupate nam, vi pa se lahko v tem času popolnoma posvetite vzgoji vaših malčkov.
Nakup od doma ne zahteva veliko časa, iskanja parkirnega mesta, naročate lahko 24 ur na dan, poleg tega pa vam kupljenega ni potrebno nositi in prevažati.
Naše cene so zelo konkurenčne, tako da poleg časa prihranite tudi denar.

Rast in razvoj otroka sta daleč najhitrejša v prvem letu njegovega življenja. Ker ima prehrana v tem obdobju zelo pomembno vlogo, so prav prehrambne motnje tiste, ki starše najbolj vznemirjajo in so tudi najpogostejši vzrok za posvet s pediatrom in menjavo hrane.
V tem obdobju ima približno polovica dojenčkov eno ali več težav. Najpogostejši problemi, zaradi katerih se matere posvetujejo z zdravnikom v tej starosti so: pogost jok, trebušni krči, napenjanje, kolike, zaprtje, težave s spanjem, slabo napredovanje, slabo prenašanje kravjega mleka, nagnjenost k alergiji, strah, da otrok ni dovolj sit. Bolezenske podlage za težave največkrat ni. Gre namreč za intenzivno obdobje rasti in razvoja in v zvezi s tem razvoja prebavnega sistema (encimskih sistemov), zato je pogostost težav precej velika.
Spoznanja o sestavi materinega mleka so pripomogla k novostim v sestavi mlečnih formul, posebno za tiste otroke, ki imajo katero od naštetih težav prebave.

 

Z Pharm, zastopstvo ActiMaris

Z velikim veseljem vam sporočamo, da smo tudi zastopniki podjetja QuantumMedis za proizvode ActiMaris. Preprosta in naravna rešitev za kožo, sluznico in rane.
Izdelki ActiMaris so naravni medicinski pripomoček, namenjen pospeševanju celjenja ran, primerni tudi za občutljivo, razdraženo ali vneto kožo.
ActiMaris uporabljamo za razkuževanje, čiščenje, vlaženje in pospeševanje celjenja akutnih in kroničnih ran ter za vneto ali razdraženo kožo in sluznico saj ustvari popolnoma naravno okolje za celjenje.
Proizvodi vsebujejo aktivni kisik, morsko sol, jonizirano vodo in alkalni pH.

 

Hrana za dojenčke

  • Davčna številka:
  • 54542456
  • Ime podjetja:
  • MagPharm, prodaja farmacevtskih izdelkov, d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si