Mačji hotel Ozzi, Mojca Jager s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5123/macjihotelozzimojcajagersp-1488523556.jpg
Mačji hotel Ozzi, Mojca Jager s.p.
Mačji hotel Ozzi, Mojca Jager s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5123/macjihotelozzimojcajagersp-1488523556.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mojca Jager (+)

Vrhpolje pri Kamniku 182, Kamnik 1241, Slovenija

041 228 702
info@macji-hotel.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Mačji hotel Ozzi pomeni luksuzna in varna namestitev, strokovna ter ljubeča oskrba, kvalitetna hrana in vse ostalo, kar olajša vaši mački bivanje pri nas v vaši odsotnosti. Ker razumemo mačjo naravo, jo spoštujemo in upoštevamo, obravnavamo potrebe vsakega varovanca posebej.

Hotel Ozzi se nahaja na lokaciji izven mestnega vrveža, 25 km izven Ljubljane, v okolici Kamnika. Mačke v hotelu so posamično nameščene v prostornih boksih, če pa prihajajo iz istega gospodinjstva, je v enem boksu dovolj prostora za udobno bivanje dveh mačk. Za bolj zahtevne varovance imamo na voljo tudi posebno, ločeno sobo.

Vse mačke, ne glede na vrsto namestitve, ki jo izberete, so večino dneva pod našim nadzorom, saj je mačji hotel hkrati tudi naš dom. Vsak dan se posvetimo vsaki muci posebej, poskrbimo za zadostno mero pozornosti ter stimulacije in tako omejimo stisko živali ob ločitvi od družine. Zavedamo se, da mačke v nasprotju s psi po naravi niso vajene selitev in menjave okolja in jim prihod v varstvo pomeni stres. Dodaten stres jim lahko predstavlja tudi soočenje z drugimi živalmi, če niso vajene sobivanja s psi in z mačkami oziroma če gre za mačke, ki so sicer edina žival v gospodinjstvu. Poleg tega je vsaka mačka posameznik s svojimi karakternimi posebnostmi in zahtevami, ki se jim čim bolj prilagodimo.

 

Poleg namestitve mačke v mačjem hotelu vam nudimo še:

 • oskrbo mačke in drugih malih domačih živali na vašem domu,
 • prevoze živali,
 • sprehajanje psov.

 

Oskrba mačke in drugih malih domačih živali na vašem domu

Nekatere mačke v vaši odsotnosti veliko lažje prenašajo samoto kot selitev. Če vaša mačka ni navajena tujih ljudi, kakršnakoli sprememba okolja (recimo obisk pri veterinarju) pa ji predstavlja hudo stisko, je mogoče bolje, da ji omogočite oskrbo na domu, kjer se počuti varno. Enako velja, če imate večje število muc, saj se čez dan med seboj dovolj zamotijo, in potrebujejo le nekoga, da poskrbi za njihove osnovne potrebe, iskanje namestitve pa zna biti v takem primeru velik izziv. Tudi, če je vaša mačka navajena selitev in ji namestitev v hotelu ne predstavlja hudega stresa, vi pa si želite le oddiha za dan ali dva, je mogoče smiselno, da se dogovorimo za oskrbo na domu.

 

Prevozi živali

Ker vemo, da je včasih težko uskladiti potrebe vaših živali po obisku pri veterinarju, v salonu ali drugje, z vašimi službenimi obveznostmi, vam po dogovoru nudimo prevoz vaše živali na želeno lokacijo in nazaj.

 

Sprehajanje psov

Glede na vaše želje in potrebe vašega psa, so lahko sprehodi osnovni (opravljanje potrebe, razgibavanje, druženje) ali aktivni (predvsem za težavne pse, ki potrebujejo socializacijo in psihične izzive). Lahko trajajo od 30 – 60 minut, v okolici vašega doma ali pa vašemu psu nudimo sprehod v naravi.

 

Delovni čas: Po dogovoru.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 48823554
 • Ime podjetja:
 • Mačji hotel Ozzi, Mojca Jager s.p.
 • Občina:
 • Kamnik
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 108

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si