MA Veda, terapevt Mahariši Ajur-Veda, Gregor Obronek s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4007/mavedaterapevtmaharisiajurvedagregorobroneksp1-1477316659.jpg
MA Veda, terapevt Mahariši Ajur-Veda, Gregor Obronek s.p.
MA Veda, terapevt Mahariši Ajur-Veda, Gregor Obronek s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4007/mavedaterapevtmaharisiajurvedagregorobroneksp1-1477316659.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Gregor Obronek (+)

Brezula 25c, Rače 2327, Slovenija

031 286 848
info@ajur-veda.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Sem Gregor Obronek,  z ajurvedo sem se srečal pred več kot 20 leti, ko sem leta 1992 obiskaloval mednarodno Maharshi Vedic  University (MVU) v Španiji in nadaljeval  na Mahariši evropski raziskovalni univerzi (MERU) na Nizozemskem. Tam sem dopolnjeval svoje znanje vse do leta 1995, ko sem bil sprejet na intenzivno izobraževanje za učitelja tehnike TM v Italiji.

Od leta 1996 sem kot certificiran učitelj pričel z učenjem tehnike po celotni Sloveniji in na Hrvaškem. Številni tečaji so se odvijali v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru, Izoli, Novem mestu, Murski Soboti, Lendavi,  Ravnah na Koroškem, Slovenj Gradcu, Črnomlju, itd.

Zadnja leta redno sodelujem pri izobraževanjih za terapevte Mahariši Ajurvede, ki jih organizira Inštitut za Ajurvedo pod okriljem Maharishi Vedic Univeristy, katere predavatelj je uveljavljeni zdravnik dr. Wolfgang Schachinger, ustanovni član in član upravnega odbora številnih zdravniških združenj in zbornic, ki je med drugimi predsednik zbornice vseh ajurvedskih zdravnikov Evrope –  EURAMA, ter eden od treh sodirektorjev nemške ajurveda akademije in soavtor številnih knjig v nemškem jeziku s področja ajurvede. Zadnjih nekaj let sodelujem kot asistent pri pregledih, ki jih ima dr. Schachinger v Sloveniji.

Kot svetovalec Mahariši Ajurvede sodelujem tudi s prodajalnami z zdravo prehrano, kjer tudi opravljam preglede preko pulz diagnoze in dajem invidualne nasvete.

Dolgoletne izkušnje in vodenje številnih tečajev zagotavljajo strokovnost pri svetovanju s področja ajurvede in poučevanju tehnike TM.

 

Diagnoza pulza

Pulz diagnoza ali branje srčnega utripa, Nadivigyan v sanskrtu, je glavna metoda za postavljanje diagnoze.  S to metodo kot terapevt zelo učinkovito zaznam in odkrijem neravnovesja v fiziologiji in s tem vzrok za nastale bolezni.  S tipanjem pulza lahko zaznam površinska neravnovesja, ki odražajo trenutno stanje in globinski pulz, s katerim zaznavam dolgotrajneša neravnovesja oz težave, ki se kažejo v obliki bolezni.

Med tipanjem pulza dobim celovito sliko vašega zdravstvenega stanja.

Z zaznavo neravnovesij, še preden se razvijejo v bolezni, pa lahko učinkovito reagiramo in preprečimo, da se bolezen razvije.

Vsaka terapija je individualna, prilagojena posamezniku in njegovemu zdravstvenemu stanju.

 

Vaidya

Vaidya je v Indiji naziv za ajurvedskega zdravnika.

V mesecu oktobru 2016, ponovno gostimo zelo uglednega Vaidyo in zdravnika Mahariši Ajurvede iz Indije dr. Saurabha Sharmo.

Lansko leto je bil izbran za najbolj priljubljenega zdravnika Mahariši Ajurvede.

 

Preparati

Vsi proizvodi, ki jih predpišemo in so uvoženi iz Indije, prihajajo od glavnega proizvajalca “Maharishi Ayurveda Products India” (MAP Indija). To omogoča, da se ohrani nadzor, potreben za zagotovitev najvišje možne kakovosti. Večina rastlin in zelišč se prideluje na lastnih zemljiščih s trajnostno pridelavo in so pridelane v času, ko so najmočnejše. Učinkovitost rastlin se zelo razlikuje glede na sezono, cikle lune in čas dneva, ko je bilo pridelano. Uporabljajo se le surovine, ki po mnenju strokovnjakov izpolnjujejo vse potrebne zahteve po kakovosti v smislu čistosti, zrelosti ali potence.

 

Prijava na pregled

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 80789838
  • Ime podjetja:
  • MA Veda, terapevt Mahariši Ajur-Veda, Gregor Obronek s.p.
  • Občina:
  • Rače
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si