Ma-Fi, inštrukcije fizike in matematike, Katarina Žerovnik Mazi s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4357/mafiinstrukcijefizikeinmatematikekatarinazerovnikmazisp4-1480501940.jpg
Ma-Fi, inštrukcije fizike in matematike, Katarina Žerovnik Mazi s.p.
Ma-Fi, inštrukcije fizike in matematike, Katarina Žerovnik Mazi s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4357/mafiinstrukcijefizikeinmatematikekatarinazerovnikmazisp4-1480501940.jpg 0 05 0

Povprečno od 93 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Katarina Žerovnik Mazi (+)

Šujica 58, Dobrova 1356, Slovenija

031 761 094
katarina.zerovnik@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Ma-Fi, Katarina Žerovnik Mazi s.p. iz Dobrove nudimo inštrukcije matematike in fizike za vse stopnje, torej za osnovne šole, srednje šole in fakultete. Prav tako omogočamo inštukcije na vašem domu.

Predvsem smo aktivni na območju Dobrova, Polhov Gradec, Horjul.

Nižja cena inštrukcij pri nakupu nad 10 ur!

Imamo obilo izkušenj, zato so inštrukcije pri nas kvalitetne, razlaga enostavna, znanje pa, če kandidat pridno opravlja domače naloge, zagotovljeno.

 

Inštrukcije matematike

Matematika je zahtevna znanost, zato marsikdaj prav pridejo inštrukcije. Le-te so namenjene vsem tistim, ki jim dela težave razumevanje same snovi, ali so veliko manjkali pri pouku in potrebujejo razlago, ali pa hočejo izboljšati trenutni uspeh.

Nudimo priprave na preverjanja znanja v osnovnih, srednjih šolah in gimnazijah ter priprave na izpite na fakultetah. Rešujemo tudi naloge, ki jih potrebujete pri vašem izobraževalnem programu. Inštruiramo prav vsa poglavja matematike, od osnovnošolske geometrije pa vse do integralov in diferencialnih enačb višjih redov na fakultetah.

 

Inštrukcije fizike

Učinkovite inštrukcije fizike vam povrnejo veselje do učenja in tudi do reševanja najpogostejših težav pri fiziki. Inštrukcije fizike so na voljo za osnovne šole, srednje šole in vse fakultete. Možne so tudi inštrukcije za nekatere druge predmete, povezane s fiziko, na primer biofizika, statika, strojniška in gradbena mehanika, dinamika, termodinamika, prenos toplote, valovanje in optika,...

Naloge za reševanje izbiramo iz veljavnih učbenikov in delovnih zvezkov ali pa jih sestavimo sami. Za domače delo damo nalogo iz učenčevega delovnega zvezka ali učnega lista, pogosto pa jo sestavimo sami.

  • Davčna številka:
  • 37738704
  • Ime podjetja:
  • Ma-Fi inštrukcije, Katarina Žerovnik Mazi s.p.
  • Občina:
  • Dobrova - Polhov Gradec
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 79

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si