M-mobil, prodaja in storitve, Marjeta Kosi s.p., Kranj

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5836/mmobilprodajainstoritvemarjetakosispkranj6-1496825719.jpg
M-mobil, prodaja in storitve, Marjeta Kosi s.p., Kranj
M-mobil, prodaja in storitve, Marjeta Kosi s.p., Kranj https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5836/mmobilprodajainstoritvemarjetakosispkranj6-1496825719.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Marjeta Kosi (+)

Koroška cesta 53c, Kranj 4000, Slovenija

041 909 090
info@m-mobil.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju M-mobil, Marjeta Kosi s.p. iz Kranja vam nudimo sklepanje naročniških razmerij, prodajo mobilnih telefonov in dodatne opreme.

Smo pooblaščeni zastopnik družbe Telekom Slovenija (mobilni in fiksni del, sklepanje naročnin, prodajanje akcijskih aparatov, spremembe naročniških razmerij...)

Prav tako imamo v naših poslovalnicah široko izbiro dodatne opreme za telefone, ki je obvezna oprema vsakega telefona. Tako kot večina naših strank smo tudi mi prepričani, da med obvezno dodatno opremo vsakega telefona sodijo: silikonski ovoj, zaščitno steklo in etui ter dober polnilec za v avto.

Prijazni in izkušeni prodajalci, vam bomo pomagali, da boste svoj nakup opravili kar se da hitro in enostavno, ter da boste s svojim novim mobitelom, ter izbranim naročniškim paketom zadovoljni.

  • Davčna številka:
  • 73776025
  • Ime podjetja:
  • M-mobil, prodaja in storitve, Marjeta Kosi s.p., Kranj
  • Občina:
  • Kranj
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si