Lum skupina, proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3058/lumskupinaproizvodnjatrgovinainstoritvedoo7-1468843865.jpg
Lum skupina, proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o.
Lum skupina, proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3058/lumskupinaproizvodnjatrgovinainstoritvedoo7-1468843865.jpg 0 05 0

Povprečno od 18 ocen

Vaša ocena

Kontakt
David Brecko (+)

Draža vas 47a, Loče 3215, Slovenija

070 834 445
david.brecko@lumegroup.eu

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Lum skupina, proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o. se ukvarja s proizvodnjo led svetil in z elektroinštalacijami.

Led svetila

LED -Light Emitting Diode, kar bi pomenilo "dioda, ki izžareva svetlobo". Sestavljena je iz čipa, ki je iz polprevodnega materiala, napolnjen z zlitinami kemičnih elementov. Ta zlitina ustvari strukturo, ki se imenuje p-n junction ali preprosto zlitje. Kot pri ostalih diodah tok teče od p strani (anode) k n strani (katodi), vendar ne v obratni smeri.

Nastane tok elektronov in elekronskih vrzeli, ki se zlijejo. Princip delovanja LED diod je v tem, da ko elekron trči v elektronsko vrzel, pade v nižje energijsko polje in zaradi izenačitve odda energijo v obliki fotona. LED proizvajajo hladno svetlobo, za razliko od žarnic, ki segrevajo žarilno nitko tako močno, da zasveti. Torej svetlobo pri LED dajejo fotoni, lahko pa je vidnega ali IR spektra - selektivno, ne pa svetloba celotnega spektra naenkrat.

Ponujamo vam

  • Proizvodnjo led svetil.

 

Elektroinštalacije

Ker so elektro inštalacije eno od tistih del, ki jih nikakor ni pametno izvajati v ‘lastni režiji’, saj je izvedba tehnično zahtevna in varnostno občutljiva, je potrebno načrtovanje in izvedbo prepustiti strokovnjakom, t.j. izkušenim mojstrom električarjem. V podjetju Lum skupina, proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o. ponujamo celovito storitev projektiranja in izvedbe vseh elektroinstalacijskih del. Dovolite, da vam pomagamo najti najprimernejše rešitve, ki bodo ustrezale vašim željam, potrebam in financam.

  • Davčna številka:
  • 55341446
  • Ime podjetja:
  • Lum skupina, proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o.
  • Občina:
  • Loče
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si