Lorum d.o.o., hrana za konje

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5306/lorumdoohranazakonje1-1490104373.jpg
Lorum d.o.o., hrana za konje
Lorum d.o.o., hrana za konje https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5306/lorumdoohranazakonje1-1490104373.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Vesna Bitenc (+)

Pot k sejmišču 30, Ljubljana 1231, Slovenija

040 539 097
info@lorum.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V LORUM-u smo odločeni, da pomagamo pri dvigu kakovosti konjeniškega športa v Sloveniji. Svoj prispevek smo predstavili z dobavo najkakovostnejše hrane za konje iz Anglije, proizvode podjetja Dodson & Horrell, Blue Chip Feed in Dengie.

Dodson & Horrell dobavlja hrano za kraljevo konjenico, za kar ga odlikuje kraljevi znak Elizabete II., ki predstavlja v Angliji najvišje kakovostno priznanje.

Hranjenje je pogosto eno od najbolj nejasnih področij nege in vzdrževanja konja, lastniki pa so soočeni z raznovrstno paleto produktov, formuliranih tako, da zadovoljijo prehrambene potrebe njihovih konj .

Kakorkoli že, upamo, da vam z našim zelo velikim izborom hrane za konje in podporo naših strokovnjakov za prehrano pomagamo izbrati najbolj primerno hrano za vašega konja, katera zagotavlja, da jo hranite z zaupanjem.

 

Trgovina

Dodson & Horrell nudi pestro izbiro krmnih mešanic, dodatkov in zeliščnih proizvodov namenjenih konjem.

Proizvodi namenjeni psom. Poleg proizvodov za konje ima Dodson & Horrell prav tako veliko izbiro hrane za pse znamke Chudley's.

Proizvodi podjetja Dodson & Horrell za hišne ljubljenčke.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 18031595
  • Ime podjetja:
  • Lorum Trgovina, storitve in svetovanje d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si