Logistika idej d.o.o., organizacija transporta in carinjenje

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3618/logistikaidejdooorganizacijatransportaincarinjenje1-1474446212.jpg
Logistika idej d.o.o., organizacija transporta in carinjenje
Logistika idej d.o.o., organizacija transporta in carinjenje https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3618/logistikaidejdooorganizacijatransportaincarinjenje1-1474446212.jpg 0 05 0

Povprečno od 15 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Ivan Trkmič (+)

Petrovče 31b, Levec 3301, Slovenija

08 2057352
070 132 537
08 2057353
logistika.idej@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Logistika idej d.o.o. poskrbimo za prevoz vseh vrst blaga, ne glede na velikost, količino in težo pošiljke – po celem svetu. Izvajamo poročanje Intrastat, h kateremu so zavezana vsa podjetja, ki presegajo vključitveni prag. Vpeljujemo celovite rešitve na področju uvoznega in izvoznega carinjenja ter pri tranzitu blaga.

Organizacija transporta

Organiziramo prevoze blaga v cestnem tovornem domačem in mednarodnem prometu, letalske in kontejnerske pošiljke, za kosovne in kompletne pošiljke. Poskrbimo za prevoz vseh vrst blaga, ne glede na velikost, količino in težo pošiljke – po celem svetu.

 

Skladiščenje in pretovor pošiljk

Za optimizacijo logističnih procesov naših strank zagotavljamo tudi pretovor pošiljk in blaga, prav tako pa nudimo tudi možnost skladiščenja.

 

Carinjenje

Zagotavljamo zanesljive storitve na področju uvoznega in izvoznega carinjenja ter pri tranzitu blaga. Na osnovi pridobljenih dovoljenj za hišno carinjenje pri uvozu in izvozu, lahko blago carinimo tudi na lokaciji vašega podjetja.

Kot imetnik potrdila AEO, ki smo ga prejeli s strani Finančne uprave Republike Slovenije, smo pridobili status zaupanja vrednega podjetja, kar nam zagotavlja hitrejše izvajanje carinskih postopkov in prednostno obravnavo dokumentov. Našim strankam zagotavljamo tudi zavarovanje plačila carinskih obveznosti kakor tudi zavarovanje v tranzitnih postopkih.

 

Intrastat

V imenu naših poslovnih partnerjev izvajamo poročanje Intrastat, h kateremu so zavezana vsa podjetja, ki presegajo vključitveni prag.

Obveznost poročanja preverja in določa Statistični urad v sodelovanju s Finančnim uradom Republike Slovenije na podlagi podatkov o vrednosti dobav blaga v druge države članice EU oz. pridobitev blaga iz drugih držav članic EU, ki jih podjetja poročajo na obrazcu za obračun davka na dodano vrednost (DDV-O).

 

Certifikat

Naše podjetje je imetnik dovoljenja za hišno carinjenje pri izvozu - HI št. SI00200614HI36327 in dovoljenja za hišno carinjenje pri uvozu - HU št. SI00200614HU36326. Pridobili smo tudi status pooblaščenega gospodarskega subjekta, ki je evidentiran pod evidenčno št. SIAEOCSI001000201436426. Vsa navedena dovoljenja za naše podjetje in s tem tudi za naše stranke predstavljajo lažje in hitrejše poslovanje s carinskimi organi.

  • Davčna številka:
  • 57313229
  • Ime podjetja:
  • Logistika idej, logistične storitve, d.o.o.
  • Občina:
  • Žalec
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si