• Nahajate se:
 • Turizem
 • Atrakcije
 • Live Dinosaur, lutkovne predstave in prireditve, Matic Mikec s.p.

Live Dinosaur, lutkovne predstave in prireditve, Matic Mikec s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3144/livedinosaurlutkovnepredstaveinprireditvematicmikecsp1-1470310185.jpg
Live Dinosaur, lutkovne predstave in prireditve, Matic Mikec s.p.
Live Dinosaur, lutkovne predstave in prireditve, Matic Mikec s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3144/livedinosaurlutkovnepredstaveinprireditvematicmikecsp1-1470310185.jpg 0 05 0

Povprečno od 7 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Matic Mikec (+)

Dolenja Dobrava 27, Gorenja vas 4224, Slovenija

040 307 199
live.dinosaur27@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Smo majhno podjetje, ki se ukvarja s prireditvami, kot so rojstnodnevne zabave, popestritve v nakupovalnih centrih ali kjer koli si želite imeti za zabavo dinozavra...

Naš glavni adut je dinozaver T-Rex, ki se ga seveda vsi spomnimo izpred nekaj let, ko smo z na široko odprtimi očmi gledali film Jurski park. In zdaj nas bodo v kinodvoranah spet obiskali dinozavri....zakaj vas ne bi eden od njih tudi v živo in vam pričaral čisto vaš Jurski park!

Sedaj vam ga lahko pripeljemo na dom....

Da pa srečanje z našim T-Rexom ne bo ostalo samo v spominu, pa lahko skupaj ustvarimo tudi dinozavra iz balonov. Seveda pa iz njih lahko nastane še veliko drugega...izbor je vaš, kajti tudi to je del naše dejavnosti.

 

Program

Dinozaver T-Rex

Naš glavni adut je Dinozaver T-Rex. Pridemo lahko na vašo rojstnodnevno zabavo, vrtec, šolo, dom starejših občanov, nakupovalne centre, bare, trgovine skratka kamorkoli, kjer si želite pričarati dobo v kateri so živela največja bitja našega planeta.

 

Kaj vaš čaka:

Dinozaver T -Rex, ki je dolg je 4m, plečna višina zanša 2m, višina glave 2,5m, odpira gobec, mežika, skratka k vam pride velik in zelo realno narejen dinozaver. Na vašo željo dodamo še umetno meglo in laserske žarke da bo dogajanje še bolj dramatično.

Kmalu pa prihajata k nam še dva nova dinozavra. Eden je Parasaurolophus in Baby Triceteratop (ročna lutka)

Prideta v Septembru 2016...

 

Zabava z baloni

Želite svoje otroke presenetiti z živalicami narejenih iz modelirnih balonov. Iz balonov naredimo skoraj kar si želite... Balone lahko tudi kombinirate z obiskom dinozavra, ki bo praznovanje še dodatno popestril....

 

Cenik

Trgovina

 

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 41751205
 • Ime podjetja:
 • Zabava in izobraževanje, Matic Mikec s.p.
 • Občina:
 • Gorenja vas
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si