Linea kozmetika, Boštjan Pečuh s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4463/lineakozmetikabostjanpecuhsp1-1481555077.jpg
Linea kozmetika, Boštjan Pečuh s.p.
Linea kozmetika, Boštjan Pečuh s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4463/lineakozmetikabostjanpecuhsp1-1481555077.jpg 0 05 0

Povprečno od 1 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Boštjan Pečuh (+)

Utik 47a, Vodice 1217, Slovenija

01 8323494
01 8323493
info@linea-kozmetika.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Linea kozmetika Boštjan Pečuh s.p. se že od leta 1994 ukvarjamo s prodajo profesionalnih kozmetičnih izdelkov.

V naši ponudbi najdete negovalno kozmetiko za obraz in telo, depilacijske izdelke, opremo za kozmetične salone, izdelke za higieno ter druge specialne izdelke za kozmetične salone. Osredotočamo se na visoko kakovost, ki zadovolji potrebe tudi najbolj kakovostnih salonov. Poleg tega ponujamo širok izbor izdelkov za maloprodajo, kjer boste končni potrošniki za svoje, še tako posebne potrebe, našli idealne izdelke, ki so sicer na voljo samo v salonih.

Pri izboru prodajnih izdelkov se prilagajamo željam in potrebam naših kupcev. V zadnjem času je veliko zanimanja za eko kozmetiko in prav zato smo naš prodajni program popestrili z eko-certificiranimi izdelki.

 

Nega obraza

 

Nega telesa

 

Nega rok in nog

 

Trepalnice

 

Depilacija

 

Higiena in pribor

 

Oprema

 

Outlet

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 30877814
  • Ime podjetja:
  • Linea kozmetika, Boštjan Pečuh s.p.
  • Občina:
  • Vodice
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si