Lesgrad, proizvodnja in prodaja drv in peletov

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3427/lesgradproizvodnjainprodajadrvinpeletov3-1473331867.jpg
Lesgrad, proizvodnja in prodaja drv in peletov
Lesgrad, proizvodnja in prodaja drv in peletov https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3427/lesgradproizvodnjainprodajadrvinpeletov3-1473331867.jpg 0 05 0

Povprečno od 20 ocen

Vaša ocena

Mlače 3, Loče 3215, Slovenija

051 322 240
info@lesgrad.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Lesgrad iz Loč se ukvarja s proizvodnjo ter prodajo drv in peletov. Znani so predvsem po kvalitenih slovenskih bukovih drvah. Podjetje Lesgrad kroji zaupanje že preko 600 zadovolnjih strank!

 

Bukova drva

Drva so razžagana na dolžino 25, 33 ali 50 cm.

Dostava se vrži na zloženih paletah ali v razsutem stanju. Drva se dostavljajo po celotni štajerski oz. po dogovoru.

 

Peleti

Peleti so smrekovi, brez lubja, kar pomeni visoko kurilno kakovost. Peleti so pakirani v  rečah po 15kg, zloženi in dostavljivi na paletah.

Peleti so v zadnjem času eden izmed najbolj uporabnih in priljubljenih načinov za pridobivanje toplote. Ogrevanje na pelete je namreč izredno učinkovito in cenovno ugodno. Način pridobivanja je tudi ekološki, saj so peleti narejeni iz lesnega odpada. Če se odločite za ogrevanje na pelete je to odlična ideja za ohranjanje narave, maksimalen izkoristek lesa, njihova energijska vrednost pa je izredno visoka.

Toplota še nikoli ni bila tako lahko dosegljiva, ekonomična in tudi ekološka. Prednost peletov je pa je tudi v tem, da je njihovo izgorevanje maksimalno in zato peči na pelete ni potrebno čistiti pogosto. Peleti so uporabni tudi za kaminske peči in zaradi svoje nizke vsebnosti vlage in maksimalnega izgorevanja zagotavljajo čisto kaminsko peč in prijetno toploto.

Peleti imajo izredno nizko vsebnost vlage, izkoristki pri izgorevanju pa so maksimalni. Veliko ljudi se odloča za ogrevanje na pelete poleg vseh že naštetih prednosti tudi zato, ker ne vsebujejo nobenih lepil, veziv ali kakšnih aditivov. Njihova uporaba je ekološka, varna in čista.

  • Davčna številka:
  • 75709546
  • Ime podjetja:
  • LESGRAD, proizvodnja, trgovina, transport, d.o.o.
  • Občina:
  • Slovenske Konjice
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 85

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si