Lesena okna in vrata Nagode

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3660/lesenaoknainvratanagode-1474615718.jpg
Lesena okna in vrata Nagode
Lesena okna in vrata Nagode https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3660/lesenaoknainvratanagode-1474615718.jpg 0.5 05 1

Povprečno od 14 ocen

Vaša ocena

Tržaška cesta 64, Logatec 1370, Slovenija

01 7509676
051 644 334
01 7541445
info@nagode.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Okna in vrata Nagode je dinamično, rastoče podjetje; ponosni smo na ekipo petnajstih zaposlenih, s katerimi se uvrščamo med pomembne proizvajalce stavbnega pohištva. Komercialista in tehnologa skrbita za kvalitetno svetovanje strankam, priporočita najboljše rešitve za vas. V sodobnem proizvajalnem procesu iščemo vsako leto nove napredne tehnološke rešitve. Izdelovanje oken in vrat izvajamo na sodobnem okenskem centru in cnc stroju, ki zagotavljata natančno obdelavo in tehnološko dovršenost, skupaj z uporabniki pa sledita najnovejšim standardom izdelave. Podjetje Okna in vrata Nagode ima vse potrebne standarde in zagotavlja energetsko varčno stavbno pohištvo.

Posebno pozornost posvečamo izobraževanju tehnologov, posodabljanju proizvodnje ter skrbi za nakup izbranega lesa, ki ga sušimo v lastni sušilnici, kvalitetni obdelavi, končni zaščiti izdelkov, veseli smo, da se lahko pohvalimo tudi z zelo kvalitetno lastno montažo.

 

Okna Nagode

 

Lesena okna Nagode

V podjetju Okna in vrata Nagode Logatec vam nudimo najširši izbor okenskih profilov (debelina oken). Na izbiro profila vpliva debelina izolacije – toplotni ovoj - in odločitev, koliko energije želimo prihraniti za ogrevanje.

 

ALU/LES okna

Aluminij na zunanji strani in les na notranji strani predstavlja združitev najboljših lastnosti. Notranjim prostorom les prinaša toplino, zunanja stran pa je zaščitena pred vremenskimi vplivi.

 

Panoramske stene

 

Dvižno-drsna stena

Dvižno-drsna stena vam omogoča neomejene arhitekturne rešitve tako glede širine kot višine izvedbe. Odlikuje jo edinstvena rešitev z nizkim pragom ter enostavnim odpiranjem.

 

Vzporedno-nagibno-drsna stena

Vzporedno-nagibno-drsna stena ima lahko visok lesen ali nizek alu prag ter omogoča prezračevanje v »kip« izvedbi krila. V težji izvedbi teže krila do 200 kg omogoča avtomatsko odpiranje in zapiranje preko kljuke.

 

Vrata Nagode

 • Vhodna vrata,
 • Notranja vrata,
 • Garažna (dvižna) vrata.

 

Vhodna vrata

Naša vrata krasijo domove kupcev, ki od svojih vrat pričakujejo vrhunsko kakovost, stabilno konstrukcijo, odlično izolativnost in tesnenje. Les kot naravni material vzbuja prijeten občutek, domu pa prinaša toplino in povezanost z naravo.

Masivna vhodna vrata so izdelana iz lepljenih profilov izbranega lesa, ki daje vratom stabilnost in obstojnost. Izbirate lahko med najrazličnejšimi modeli, barvami in vrstami lesa (smreka, macesen, hrast, meranti, ...). Izdelujemo tudi furnirana vhodna vrata najmodernejših oblik in želja.

Vgrajeno okovje omogoča visok nivo varnosti, zato imajo vrata standardno vgrajeno:

 • varnostno ključavnico s pettočkovnim zaklepanjem,
 • Q-lon tesnilo Schlegel,
 • dvo ali troslojno steklo s plinskim polnjenjem, ki prinaša odlično toplotno izolacijo,
 • nasadila Ø 20, s tridimenzionalno nastavitvijo.

 

Notranja vrata

Masivna notranja vrata so izdelana iz izbranega kvalitetnega lesa, izbirate pa lahko tudi med široko paleto različnih furnirjev (bukev, jelša, hrast, češnja, itd.). Vsa vrata imajo zaokrožene robove – le-ti so manj občutljivi za poškodbe, vratom dajejo mehkobo ter izražajo moderen in prijeten videz.

 

Dodatki:

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 61785881
 • Ime podjetja:
 • Okna in vrata Nagode, proizvodnja oken in vrat, d.o.o.
 • Občina:
 • Logatec
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Zamude, katastrofa!

  ,

  0.5 0.5 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Močno odsvetujem to podjetje! Sredi avgusta naročila okna za celo hišo, obljubili, da bodo dobavljena do 15.10. Danes smo 11.12. in vseh oken še vedno nimamo zmontiranih. Na klice se ne odzivajo, na emaile prav tako ne. In danes za piko na i dobim še email, da sta se 2 okni pri transportu poškodovali in da ne bosta dobavljeni. Brez novih rokov, BREZ Opravičila. Hladno, kot da jim je popolnoma vseeno. V kolikor ne želite hladnega odnosa in velikanskih zamud pri dobavi, se jih na veliko izogibajte! Teh oken niti zastonj ne bi želela. Kopiram vsebino email za občutek: Pozdravljeni ga. Tanja, V priponki vam pošiljamo dve fotografiji poškodovanega podboja okroglih balkonskih vrat. Zadeva je nastala med transportom iz tujine v našo proizvodnjo. Ko smo odprli pošiljko, je bila vidna poškodba, na katero nismo morali vplivati. Iz tujine čakamo informacije, kdaj bo nov element ponovno pri nas? Jutri kljub temu nemoteno montirano ostala dvoja vrata in senčila. Lep pozdrav Tomo Strle, uni.dipl.ing.les vodja projektov in razvoja
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si