Lepotni studio Tim

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2325/lepotnistudiotim11-1465308346.jpg
Lepotni studio Tim
Lepotni studio Tim https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2325/lepotnistudiotim11-1465308346.jpg 0 05 0

Povprečno od 7 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tanja Mikanović (+)

Zadobrovška cesta 18, Ljubljana 1260, Slovenija

01 5285069
031 450 260
lepotnistudio.tim@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Lepotni studio Tim vam nudi manikuro, depilacijo in oblikovanje obrvi.

Manikura

Se še spomnite trenutka, ko ste se rokovali in takoj za tem niste vedeli kam z rokami, saj niste imeli časa niti, da bi se namazali s kremo, kaj šele nalakirali nohte.  Ali pa ko ste nazadnje sedeli s prijateljico na kavi in občudovali njene vedno brezhibno urejene nohte. Bi želeli, da so taki tudi vaši?

Po profesionalni negi v salonu, kjer temeljito uredimo nohte in roke bogato nahranimo, bodo te še dolgo sijale, da jih boste s ponosom pokazali.
Nohte skrbno oblikujemo, uredimo obnohtno kožico, jih spoliramo in na koncu na vašo željo nalakiramo z izbranim lakom. Vrhunski profesionalni laki so prijazni do vaših nohtov, saj so popolnoma brez škodljivih kemikalij.

 

Depilacija

Depilacija je odstranjevanje dlak z različnimi tehnikami, na predelu, kjer želimo odstraniti dlake. Po nanosu voska položimo trak in s hitrim potegom odstranimo dlačice. Dlake morajo biti dolge približno 0.5 cm, saj s tem zagotovimo dobro depilacijo. Redne depilacije nam prinesejo lepe rezultate, dlačice so redkejše, mehkejše in tanjše. Koža pa postane bolj mehka.

Depilacijo lahko izvajamo na vseh delih telesa. Vedno bolj je zaiteresirana moška populacija. Depiliramo lahko noge, roke, prsa, hrbet, obrazne predele, pazduhe in bikini predel.

Po depilaciji ne priporočamo izpostavljanje sončnim žarkom vsaj 24h .

 

Oblikovanje obrvi

Pravimo, da so oči zrcalo duše, zato so obrvi okvir zrcala. Z obrvmi jasno izražamo veselje, začudenje, jezo in druga čustva. Pri oblikovanju obrvi gre za poudarjanje lepote obraza, urejene obrvi lahko optično odprejo veko – oko  ali celo videz  »liftinga«. Zato je zelo pomembno, da so obrvi pravilno oblikovanje glede na obliko obraza, saj se odpre pogled, utrujenost na obrazu zbledi. Obraz zgleda bolj svež, spočit in mladosten. Lepotna terapevtka za obrvi, pri oblikovanju upošteva pravilo zlatega reza in naravno obliko obrvi.

 

V Lepotni studio Tim smo se specializirali za popolne obrvi in ponujamo različne metode oblikovanja obrvi.

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
12:00 - 20:00
Torek
12:00 - 20:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četrtek
12:00 - 20:00
Petek
08:00 - 16:00
Sobota
-
Nedelja
-
  • Davčna številka:
  • 56965524
  • Ime podjetja:
  • Lepotni studio Tim, kozmetične storitve, Tanja Mikanović s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana-Polje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si